Hemma.

Heeej bloggen!
 Nu har jag kommit hem från riga, det var väldigt trevligt. Men nu är jag skiiiiiit trött från att ha delat hytt med Henrik och Elias, hanna gjorde iofs inte mycket väsen av sig. Min lilla HanniBanani! Men Idag ska jag till Bella med Sandra. Tror att Frida o Linnéa ska dit också.Kommer bli trevligt, har inte träffat dom på jättelänge. Men nu ska jag prata klart med Sandra och sedan hoppa in i duschen och göra mig iordning.
  pusshej!
                                     

You Are The Wind Beneath My Wings.

Tjohej bloggen
 Kort inlägg nu- Nu ska jag gå och sova för jag måste orkar gå upp i någorlunda hyffsad tid imorgonbitti så jag hinner pallra mig iväg på en promis innan jag åker och möter Hanna & Co. Så nu säger jag tack och Godnatt!
     
   
                                                        
                           Bjuder på en underbar låt.  (hittade inget klipp med bra kvalité å detta får duga.)
                               

MIN GUD. Marilyn Manson. (Brian Hugh Warner)

                  

"!"#€#"%%%&€%/%&#€#"€#€#!"

!"#"€#%€#%! ARGARGARGARG!
  JAG VILL BORTBORTBORTBORT!!!
   Vadå om jag inte pallar åka kommunalt så pallar jag inte åka till riga!? Är du dum i huvudet? ni kan skjutsa tobbe fram och tillbaka överallt. Men jag måste åka buss vart jag än ska? INTE RÄTTVIST! Fuckoff gubbjävel!

                                    
                                 
                              
                           
                              

trött..

Tjooohooo.
Nu har jag äntligen packat färdigt. Har gjort lite honungste som jag dricker nu. Mega gott och superbra för min onda hals.  Ska nog ta och ringa pappa snart också. Dom tycker att jag är för sjuk för att åka o träffa sandra, men varför kan inte han hämta mig eller varför kan inte mamma eller robban skjutsa mig om jag nu är så j*kla sjuk? jag fattar inte -.-' Jag orkar inte vänta på en buss som aldrig går från den här j*kla ön. Jag tycker att SL borde tänka lite mer på Ingarö, göra så att bussarna går oftare än varannan timme. Det är hopplöst. usch på Ingarö.
Robban vägrar skjutsa mig till pappa och han vill inte skjutsa mig till värmdö marknad , så jag får sitte och vänta på den där Bussjävlen och gå TVÅ KILOMETER med min j*vla packning! "#€%"%%&€%##"! Jag är sur,irriterad,Ledsen ALLT!.

Rise & Shine!

Godmorgon bloggen.
Nu är jag uppe och vaken. Har varit det i ungefär en timme, och jag har hunnit med att bada. Så nu ska jag fixa frukost och göra mig iordning och packa för att sedan åka hem till pappa där jag ska vara nu under höstlovet. Jätteskoj!
Jag ska ju till riga imorgon, och jag har ingen aning om vad jag ska packa för kläder, jag vet inte om det är superkallt så man måste ha vinterjacka eller om det räcker med att ha skinnjackan? usch , det här är så jobbigt. Är det någon som vet om det är supermegajättekallt i riga?
Idag , jaa. Min hals mår lite bättre idag men jag måste fortfarande anstränga mig för att få fram nått ljud. Menmen, det är vad det är. Jag ska kanske träffa Sandra idag , måste se hur det är med henne..Killar alltså, helt onödiga ibland. Tro inte att du kan behandla henne hur som helst, hon har också känslor!!! *Du vet vem du är*
Näää nu måste jag sätta fart. Vi hörs lite senare.   Så länge får ni njuta av en liten bild !
                                
                              
                                       Ett litet collage som jag slängde ihop såhär på morgonkvisten. 
                                                               Jag älskar dig bästavän.<3
                                
                   
                                  

Godnatt!

Hej hallå i lådan!
Nu efter alla deppiga inlägg och körslaget och massa filmer så ska lilla jag gå och sova , för min hals dödar mig snart. Och min röst håller på att försvinna. Jag hoppas att den hinner friskna till tills på måndag då jag ska åka till Riga med Hanna!
Menmen , jag hoppas ni haft en mysig lördag , för det har jag haft , om man bortser från min onda hals och att jag inte kunnat äta något typ. Menmen 
                                     
                                  Godnatt sötnosar. Dröm sött.
                                                          

Kärlek...

                                                    
                                             Jag älskar dig, jag kommer aldrig kunna släppa taget om dig...</3

                               
                                          Vår låt...Du & jag..</3
                                

Miss old times...<3

Nu har jag insett hur mycket jag saknar de gamla tiderna. Och med de inräknar jag 2007/2008 och början på 2009.
Fyfan vad jag saknar det, människorna och gemenskapen. Problem existerade lixom inte ens sommaren 2007. Då var allting underbart. Det var framåt hösten 2008 och vårterminen 2009 som problemen började komma. Men jag saknar hur kul jag hade det och hur lycklig jag var ibland.  
                             
                              Sandra , Jag och Bella april 2007.<3
                            
                                  Oliver och Joel, Juni 2009.
                             
                                 Jag och Nora.
I miss it...så himla mycket.  Sitter just nu och tänker på alla människor som fanns i mitt liv innan jag sabbade det. Och jag vill säga tack till att ni fanns där och stöttade mig och försökte hjälpa mig....<3

Rabih & Erik

                         
 Underbara RABIH! :D
      
 
Underbara Erik! :D

Sjukling.

Jaha.. nu fick jag blogglusten tillbaks. Har haft en vääääldig bloggtorka, och jag har inga planer på att bli som dessie, kissie och paow med flera. Då man måste uppdatera 10 gånger om dagen typ. Och Det orkar vi inte med!
Menmen , jag ska göra mitt bästa! Just nu sitter jag i soffan och hostar och känner mig halvt död, menmen , nu ska vi inte hänga läpp över det för på måndag så ska jag till RIGA med HaniBanani och hennes familj! :D kommer bli supermys! Hoppas bara att jag hinner bli någurlunda frisk tills dess!  Idag blir det nog inte så mycket gjort, ska nog slå igång en bra film och glo på den och tycka synd om mig själv.
Igår dådå, Igår var jag hemma ifrån skolan, väldigt tråkigt. För alla estet ettor i frysen skulle ha höstmingel och alla olika passioner skulle göra framföra nånting för resten. Vi (soulen) skulle spela och sjunga beat it med Ingen mindre än Michael Jackson. Och jag tror att vi skulle ha spelat use somebody med Kings of leon.
Men på kvällen så kom robban hem och han gjorde tacos som han jag och tobbe käkade framför idol. Hur fan kunde Eddie gå vidare och nicklas åka ut!? I do not understand! Nicklas är så mycket bättre. Svenska folket har slagit i huvudet någonstans. 
Mamma kom hem också från att åka fram och tillbaks till dalarna för att hämta vår katt som har varit borta i sisådär 16 veckor. Hon försvann när vi var i dalarna i somras. Vi gick skallgång eller vad det heter mitt i natten och skrek efter henne och grejer. Men hon var helt försvunnen. Så nu för en vecka sedan ringer våra vänner som bor i dalarna och säger att det är en tant som har hittat vår Zorba. Så nu är hon tillbaks. Men hennes bror Gizmo tycker det är lite konstigt , han morrar mot henne och har sig. Menmen , det tar nog ett tag för dem att vänja sig. 
Nu blev det är inlägget väldigt långt och jag känner att jag börjar skriva om wierdo saker , såå ha en underbar lördag everyone!   
                                  

RSS 2.0