27 November för ett år sedan

Idag Firar jag och min pojkvän 1 år tillsammans. Gud vad tiden går fort! herre...
Så jag ska börja göra mig i ordning och sedan åka till honom...vilket är mindre roligt eftersom det tar 1 och en halvtimme att åka. MenMen.. + 2 km gångavstånd till bussen.. JA, jag är lat! haha.
Jag älskar dig!

Paranomal Activity

varför,varför,varför , VARFÖR tittade jag nyss på den här filmen!?!?
Det var det läskigaste jag sett på länge alltså. Jag skojar inte när jag säger att jag typ grät i slutet av den utav rädsla..uuuuuuusch! Jag kommer INTE sova ensam ute i min stuga på ett bra tag!

Världens Snyggaste!


No Passion..

Igår hade jag samtal med min mentor... Hon frågade mig vad jag känner för sången och musiken. Om jag har börjat tycka att den är tråkig. Hon sa sen att jag saknar den där glöden som jag alltid hade förut..
Det var jobbigt att höra.. jag kanske ska ta mig en tankeställare om jag verkligen tycker om att hålla på med musik. Alla tvekar väl någon gång, eller?
Jag vet ju att jag trivs när jag står på scenen och ska sjunga ihop med killarna i bandet , det är underbart.

En månad kvar

Idag är det exakt en månad till julafton, sjuk! det var nyss sommar och jag var på korsika liksom..tiden går fort när man har roligt.


Bild från förra vintern

Idag var det skola, som vanligt, och jag dansade och sjöng som bara den , kan inte ha luktat gott efter den lektionen alltså. Fy vad dålig kondition jag har! måste ta tag i träningen snart...observera snart! hehe...
Imorgon och på fredag är jag ledig, skönt! ska ta tag i skolprojektet som ska vara  klart på fredag..ojoj. Varför börjar jag alltid med min uppgifter bara några dagar innan dom ska vara inne? Illa Alessandra, Illa!

Dear John

Allt är inte riktigt på topp just nu. Väntar också på att en människa ska höra av sig.
I väntan på det så ska jag bädda ner mig och titta på den här filmen för första gången.
Har stora förhoppningar på den här filmen!
Hörs senare!

hehe

http://www.gratispremium.com/?ref=729873

" I miss you, I think I am ....... "

Herregud.. håll tummarna för mig...

Ge mig en nu!

bild från


No Diggity

Nu drar vi till Gammelmorfar!

 

Later! Puss<3


Weak

Godmorgon!
Kom hem ifrån Olle vid halv 9 imorse , för han skulle åka och titta på sin nya fina träbåt han har köpt! har sen dess bara legat i sängen och typ sovit, väldigt skönt. Nu ska jag börja göra mig iordning för att åka och fira min Gammelmorfar som fyller år idag.
.
Sitter och lyssnar massa på Jay Smith från idol. Jag tycker så synd om honom. Glad för att han har fått en andra chans, som alla människor är värda. Du grejar det den här gången, sabba det inte!

Promenad.

Nu går jag hem till min pojkvän, sover där. Förvänta er inga fler inlägg ikväll!
Godnatt! <3

Nobody said it was easy


Nu hittar jag mig själv igen , sittandes i ett mörkt rum med coldplay på högsta.
Samma låtar spelas om på repeat.
Det är såna här stunder jag ogillar, när jag känner mig liten, ynklig och ensam.
Ensam sittandes och stirrar ut på den vita marken och de vita flingorna som faller från himlen.
jag borde väl inte sitta och dela med mig av mina tankar..Men det här är varför det är skönt med en blogg.
Jag skulle aldrig flyttat härifrån , jag skulle aldrig lämnat den här sidan av stan. Det är här jag är mig, Alessandra.
Jag känner mig hel.




Harry Potter och de vises sten.


ligger just nu och tittar på den första harry potter filmen som går på tv. Fast, det börjar bli lite långtråkigt nu... funderar på att gå ut och gå nu. haha.
Har vart inne hela dagen och fixat i rummet, möblerat om osv.
Åt nyss middag och nu är det reklam i harry potter... Ska försöka få tag på O och se om han vill göra mig sällskap på min promenad. :)

UPDATE:...jag fick gå ensam..wiie.. tror jag ligger kvar här då lika gärna...

Jay Smith..jag finner inga ord.


Due Date.

Godmorgon!
Vaknade tidigt imorse av massa små pussar, hihi! jätte mysigt. Vaknade på rätt sida utav sängen idag,ävn fst jag drömde värsta drömmen på länge! härligt! Så idag blir det till att ut och vandra i det hemska vädret! haha. neemen , snö är mysigt!  känner att jag måste börja röra på fläsket. Och promenader är väl en bra början? hehe.
Jag kanske borde ta och plugga lite också....hmmm.. nee ^^ ingen brådska med det.
.
filmen igår var awesome! haha, har aldrig vart med om att så många skrattade i en biograf. underbart!
.
Jag har inte så himla mycket bra att skriva om idag känner jag. Mene..om någon jag känner har de första Harry Potter filmerna, hör av er till mig! haha. Vill hemskt gärna se dom, så jag kan se den sista på bio!
.
Nee, nu ska jag gå och lägga mig brevid min yngsta bror och titta på film , Bilar! yeeah
bild från sommaren 2009
Hörs senare!

Godkväll.

Kom till hem till papi vid halv 3 någonstans, sen dess har jag bara legat i min säng och degat. Ligger och väntar på att min älskling ska höra av sig. funderar på att ta en lång promenad för mig själv. Mysigt ju med lite snö på marken och musik i öronen. Jaa, jag tror jag kör på det. Känns som jag tappat för många hjärnceller av att ligga här i flera timmar x) haha.
(Det är bra att kuna bjuda på sig själv?)
Nu har jag satt på den stora mysiga halsduken och ska nu ut på en långpromenad!
Tjings!

Freedom Is Mine

Min Ängel Hanna Nilsson. du är som bäst när du står på en scen, ensam med ett piano. Kärlek till dig!

PLUGGA

Godmorgon vänner!
Sitter här och pluggar för fullt...och det är så jävla tråkigt! funderar på att gå och göra varm choklad och slänga på en film och sedan röra mig mot pappsen. Bestämmde mig för att ta en plugg dag hemma för att få klart hemtentan. Och jag känner att jag kan göra det utan att skämmas också, för jag har haft sån bra närvaro den här terminen!
Later!

Paradise Hotel

November 2009.

Ligger och tittar på paradise hotel just nu, haha. Patetisk program egentligen.
Har bokat biobiljetter till Due Date på fredag , grymt! ska gå med älskling. hihi. Hans syster rekomenderade den. Har någon av er sett den? är den värd pengarna? :)
Från det ena till det andra , har funderat hela dagen över att färga håret. Det står mellan Blondt och mörkbrunt..har haft båda färgerna förut. Börjar tröttna på den jag har för tillfället...
Mörkbrunt
Otroligt gammal bild! Men här är jag blond ^^

Babbel för mig själv.

Jag I början av nian, Spex.
Ibland önskar jag att jag skulle tänkt lite innan mina handlingar för 2 år sedan. Konsekvenserna för det förföljer mig än idag. Ibland är det skönt, eller, skönt och skönt. Jag tänker att jag bara förtjänar det. Och ibland är det svinit jobbigt. Saker och ting är inte lika hårt längre. Som tider, och övernattning, jag får ha telefon, jag får pengar osv.
Ibland önskar jag att jag bodde någon annanstans, inte på den här helvetes hålan. Att vilja sjunka genom jorden varje morgon när man ska till skolan. Att känna sig så osäker när man går på affären. När man ser fel person på stan, Jag önskar att jag inte var så svag.

Längesen

Om ord kunde beskriva. " För dig ska jag göra det tusen gånger om " Min andra halva.
.
Nu var det ett tag sen sist!
Men jag var ju borta i helgen, har dansat, gått limbo, myst , haft ont m.m. en mysig helg!
Nu sitter jag i soffan och tittar på Bortskämda ungar. hahahaha, herre säger jag bara. "jag har aldrig bäddat en säng förut" alltså, en tjej på 18 år, har aldrig bäddat sin egna säng? och hennes mamma packar hennes kläder. Plockar upp smutstvätt från hennes golv och tvättar det åt henne? jahaja...  Sjukt kul program! :D haha.
Jag borde gå och sova , så att jag orkar gå upp imorgon. På schemat imorgon kväll står det film maraton och mys med min pojkvän.  Men innan det har jag en LÅNG skoldag framför mig...
Nää, nu sitter jag bara och babblar om massa skit!
Känner mig sockersugen...ska gå och käka lite chips och titta på Två och en halv man ^^

Stockholm i mitt hjärta


F.R.I.E.N.D.S

Heej vänner!
Har vart otroligt dålig på att uppdatera, men det är inget jag ber om ursäkt för. ibland händer det saker som får en att inte orka. Men det har iallafall löst sig nu , och det är jag otroligt glad för!
.
Har inte vart i skolan idag. imorse när Min älskling stack kände jag hur jag mådde piss. kände det redan igår, men imorse var det inte okej! Så jag har legat och slappat framför tven hela dagen.
Och nu ligger jag och tittar på vänner (kul o veta va?) haha.
.
Imorgon..Så måste jag försöka pallra mig iväg till skolan..*suck*
Men sen efter skolan så drar jag ut till skogen på andra sidan stan för en hajk! haha. Kommer INTE sova kvar där. Men jag kommer att vara med och skrämma alla barnen ^^ mohahah!
Nu ska jag iallafall gå och packa för i helgen, sen ska jag ladda för film klockan 9.
Jag och Lisa utanför Myset för 4 år sedan.

Storm


Ensamhet

Här sitter jag, med hörlurar i öronen och musik som spelas på högsta. Jag stirrar ut genom fönstret och tankarna flyger iväg. På dig. På mig. På oss. Jag har just nu ingen aning om hur det är mellan oss. När vi pratade var det sista du sa, jag hör av mig. Jag vill att allt det här ska lösa sig, ingenting löser sig på en vecka. Vi måste kämpa. Jag älskar dig. Du är min älskling. Allt du behöver är kanske ensamtid, för att tänka. Var allt det du sa, bara en lösning som kändes bra för stunden? Jag ber alla hålla tummarna för att det ska lösa sig och bli bra... Jag hoppas det, det är värt att kämpa för.. Du betyder så himla mycket för mig, Men det vet du redan. För jag sa det till dig när vi pratade..

Jerk it out

Godmorgon 8 November!
Inatt har jag nästan inte sovit en blund..Dels för att det var söndag med en skoldag efter...och dels för en massa annat tjaffs som tar över hjärnan..Iblad blir det inte riktigt som man vill.
Satt och förde över musik till telefonen in på småtimmarna, så nu har jag ny och fräsch music! så nu kommer jag verkligen njuta på bussen till skolan.
.
Idag har jag sånglektion efter skolan , men jag vet inte riktigt om jag pallar faktiskt..Vill inte smitta med massa negativ energi. Måste försöka prata med en viss person , så att det löser sig.. Det håller på att spåra. Och det funkar inte riktigt. Det krävs 2 för att fixa. Och det krävs 2 med lika mycket vilja. Så hör av dig, när du har tid/lust att prata med mig.
.
Nu ska jag gå och sätta på mig lite make up.
snygg cheyyyyyy...

" I think This Is The End.. "

" I Have A feeling, and It's not good. "
Jag är rädd...

jaha..Nu sitter jag här igen..

Nu sitter jag här och har ångest över att lovet är slut. Och för att jag är tvungen att åka till Ingarö.. varje gång jag vart här, får jag sån ångest över att åka tillbaka till ingarö. För det känns som jag lämnar mitt liv kvar här. Och det är jobbigt att behöva känna så. Jag vill verkligen inte åka!! uschuschusch..jag hatar den där jävla ön...av hela mitt hjärta. Jag älskar att vara här hos pappa..Jag har så nära till mina vänner och min pojkvän. 10 minuter från dom liksom.. annars brukar det vara 1 och en halvtimmes avstånd.. nee usch..
nu önskar jag att hanna hade kunnat stanna längre... jag behöver en kram...

Olle Hedberg

Bild från Olle Hedberg
Hur bra är inte du? Jag har fått mig en ny idol. Du är helt sinnessjukt bra! Här är en tjej som skulle köpa din skiva och spela sönder den, det kan jag lova. Ojojoj. Tänk att få sjunga med dig när du spelar på din gitarr, wow..

Wonderwall


Free Fallin

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen och gick upp och gjorde i ordning kaffe och frukost åt min dödströtta pojke som skulle upp och jobba. haha.
Vi kom hem vi halv 2 inatt, jag från sandras tjejkväll. Det var väldigt trevligt, massa tjejsnack.
Fick låna pappas über snygga bombarjacka igår, så jäääääkla snygg! jag ska köpa mig en sådan. Så himla snyggt till mina kängor , leggings och en snygg skjorta! ojojojoj, klädorgasm! haha.
Idag hade jag tänkt göra lite nytta. Saker som att plocka undan och dammsuga rummet, sätta upp tavlor, bädda rent sängen. Fräscha till lite ;)  gjorde ordning tavlor för 6 månader sen som jag skulle sätta upp, det kanske är dags nu ^^ hahah.
Ska hinna göra det innan hanna kommer och hämtar sin grejer som hon lämnade här. Hon har lånat sin brors kamera, så det kanske blir snygga bilder i eftermiddag! vilket behövs! haha.
Men nu ska jag sätta igång, ska bara se klart på reprisen utav idol, var ju på bio i fredags så jag missade det.

Ha det bra! <3

These Boots Are Made For Walking


Boots från Skopunkten.com
Här är skorna jag fick igår. Otroligt sköna!! Gillar dom otroligt mycket. Kan ju säga att mina fötter blev stekheta i dom i boigrafen igår haha. Men det är bra, för då klarar jag vintern iår ;)

yeeah.

Följ min blogg med bloglovin


Yeeahhh

Gryningspyromanen

Heej alla fina!
Kom hem ifrån olle för ett tag sen. Har sen dess inte gjort någonting, bara hoppat i mjukiskläder och legat i sängen med datorn i knät. Väldigt skönt faktiskt.
Håller på att ladda energi för att kunna gå till duschen, det finns inte mycket energi i min kropp för tillfället. haha.
Men snart så.
Om någon timme kommer Hanna hit , då ska vi fixa en grej och sedan göra oss i ordning för att gå till Sandra som har tjejkväll tonight. Myspys.

The Social Network

Hallå i burken
Ska alldeles strax till kista med min fining och titta på Social network, vill hemskt gärna se den. Han ska hinna klippa sig också, så vi ska åka typ nu egentligen.
Jag har fått nya skor idag!! Kängor , hihi ^^ jäättefina, fick dom av mina käre far.
Skulle egentligen ut med sandra idag , men jag orkar inte det...
.
Har gjort om i bloggen för er som inte ser det. *STOLT* hihi.
Menee, min älskling börjar bli lite otålig nu , så vi borde nog åka nu. :)
mooooooget.

Jag har tråkigt! så nu får ni reda på massa om mig ;)

STEG 1
Namn: Alessandra Dahlström
Födelseplats: Nacka
Bor: Stockholm, Värmdö och Skälby, järfälla.
Ögonfärg: Grön
Hårfärg: typ blond/brun..
 Skostorlek: 38/39
Civilstatus: Upptagen <3
Höger eller vänsterhänt: Höger

STEG 2
Skor som du bar idag: Har mina vita converse
Dina svagheter: Kan ha högt temperament, är otroligt känslig..
Rädsla: Att någon som står mig nära ska försvinna ifrån mig

STEG 3
Första tanke när du vaknar: Kan vara olika men oftast, " ÅÅÅ JAG VILL SOOOOVA!!!!"
När somnar du: Beror på dag och trötthet

STEG 4
Pepsi eller Cola: Cola
McDonalds eller Burger King: Donken..om jag måste..
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: Lipton
Choklad eller vanilj: Choklad

STEG 5

Svär du?: För ofta
Sjunger du?: Alltid!
Duschar du varje dag?: Varje/varannan beror lite på
Är idol din smak?: Det är kul att titta på. Men,idol sabbar bara karriären för dom som söker och kommer med. Men själva idén är asrolig!
Gillar du skolan?: Oftast, ibland inte.
Tror du på dig själv?: Jaa.
Kommer du överens med dina föräldrar? Japp

STEG 6

Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol?: Ja.
Shoppat?: Jajamen
Ätit en hel ask müsli?: nee
Ätit sushi?: Nej..faktiskt inte :(
Stått på scen?: JAA! :D
Skejtat: mm
Bakat?: Bullar
Stulit något?: Nej
Ljugit?: neee
Rakat dig?: Japp
Kysst någon?: Ja
Kramat någon?: Japp
Haft sex?: japp

STEG 7
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull? Japp
Varit full?: Ja
Blivit kallad hora?: Ja
Blivit nerslagen?: Nej
Busringt någon?: När jag var liten
Gjort något som du ångrade?: Yes
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: Japp
Kastat en sten på nån ruta?: jaa

STEG 8

I framtiden..
Namn på barn?: Tilde och Albin
Hur vill du dö?: Naturligt, i sömnen
Vad vill du bli när du blir gammal?: Jag vill vara nöjd med vad jag gjort i mitt liv och vara lycklig.

STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för?: 3 st.
Antal CD-skivor du äger?: iiiingen aning
Antal piercings?: Öronen
Antal tatueringar?: har inga, men jag lovar, det kommer! :)
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: 2 ggr

STEG 10
Vad ska du göra i vintern?: Umgås med nära och kära. har säkert massa plugg också
Vad ska du göra i sommar?: Sola och festa! och jobba.
Vad gör du efter gymnasiet?: Jobbar på ett välbetalt jobb förhoppningsvis
Vad händer till helgen?: Tjejmiddag , slappa. sooooova.

My Hero


Be careful not to become so heavenly that you are useless on Earth


Spend some time with me, my love..

Sitter på jobbet just nu , har absolut ingen lust med det alls.. vill bara ligga och dega hemma just nu. det vill väl alla när allt inte är på topp.. jajah.. man kan inte alltid få som man vill, även om man kan tycka det.
Ska bara äta lunch med pappa och sen slutar jag. Får se vad som hittas på efter det, förhoppningsvis får jag träffa älsklingen..men det tror jag inte..
Kanske ska träffa hanna och fixa en grej till en tjej som fyllt år ;) menmen , det är ett tag kvar,


Påminnelse till mig själv

BRY DIG INTE!

Stockholms Skärgård.

Hej miina fina vänner!

Just nu sitter jag nog och äter middag och åker genom Stockholms Skärgård, hoppas ni har det lika mysigt som jag har! hihi ^^
Håll tummarna för att båten inte sjunker...

HAaaaa det bra! :) <3333

Tandborste

Hallå

Idag har jag vart på min fars jobb och jobbat lite där jag fortfarande är, ska på kryssning ikväll. (så jag behövde jobba ihop lite pengar,hehe)
Jag ska alldeles strax börja röra mig mot tunnelbanan för att möta upp Hanna , Henrik, Johan och Micke i fridhemplan där bussen mot värtan går ;) hihi.
Jag har glömt mitt pass hos mor på ingarö...så eeeh, hoppas dom inte får för sig att kolla pass helt plötsligt , för då är jag körd.. hehe. Fast...Vad ska dom göra? sätta på en flytväst , sätta mig i en livbåt och hissa ner mig på vattnet? haha, nee , skulle inte tro det :P haha..

Meneeh, nu ska jag gå och borsta tänderna ^^



hihihi, söööööta!

Du är Knark


1 November

Godmorgon!
Sitter och tittar på Emil och Griseknoen som går på tv ^^ haha. Ska alldeles strax gå och göra frukost till mig själv. Sedan ska jag börja packa , ska vara hos pappa i veckan. Och eftersom jag ska sova hos O idag , så måste jag ta med allt idag. onödig info ;) hehe.
Vad ska ni göra i veckan? har ni också höstlov?
Just j*klar...måste ju göra klart min jämförelse.. attans!..
Men nu ska jag göra lite frulle, sen blir det duschen.
Ha det bra! <3

RSS 2.0