Torsdags mys.

nu ska jag och pojkvännen åka och se på bio. Tänkte plocka ihop lite påskgodis att ta med , haha.  Men han försvann nu, så måste leta rätt på honom.......
Såhär ser det ut när pojkvännen inte vill vara med på bild..
ser ut som en scen ur en skräckis eller nått.

Wish you were here


Grenade

Hej vänner!
Gud vad jag är duktig på att uppdatera, eller hur? haha. Men jag har inte haft lust o blogga när det varit så mysigt väder!  Har blivit firad, haft middag med vänner, ätit påskmiddag och grillat med vänner... myyyyys!
.
Idag var första dagen i skolan igen efter lovet...hade utvecklingssamtal... har en del att fixa innan sommarlovet. Så håll tummarna för att jag fixar det!

De få bilder som togs


MorgonKaffe och sol!

Godmorgon vänner!
.
Hade det så mysigt igår, släkten kom och vi åt gott och hade jätte trevligt! Lite senare åkte jag och pojkvän in och tog varsin öl i stan. Det var himla trevligt!
Fick ett elpiano (!!!!) och en himla massa fina smycken!  Snart måste jag börja göra mig iordning och fixa till här hemma tills mina vänner kommer i eftermiddag. Men först måste jag åka tillbaka till forum och få dom på HM att ta bort färgsaken!
En gammal bild i brist på andra....

Jag fick saft

Haha... jag fick saft av mannen som vi köper potatis av! Han kom förbi här och skulle lämna grillkolen vi köpt, så fick jag en saftflaska i födelsedags present! o inte vilken saft som helst utan *BAAAAMBAAAAMBAAAAM* .... Blåbärs saft! :D
.
Jag är iallafall nyss hemkommen från min lilla shoppingtur! det var faktiskt otroligt skönt att gå runt i butiker alldeles själv. Utan att behöva tänka på nått annat. Fick med mig en hel del grejer! :) Var otroligt glad , ända tills jag sätter mig på bussen då jag upptäcker att dom glömt ta bort den där färgplastsaken från min nya fina bh.... *suck*.  Och då undrar jag... Hur F*N kan man glömma den? jag förstår verkligen inte ! hahaha.
Menmen, nu ska jag äta lite och sedan börja göra mig iordning för senare i eftermiddag då släkten kommer ! :)
Så kika in lite senare så får ni se vad jag köpte idag som jag ska ha på mig!
Jag har upptäckt att denna skönhet till tröja är försvunnen! NOOOO... hoppas den kommer fram....

Lets get ready to rumble!

Nu ska jag dra mig till bussen alldeles straxt! Måste bara slänga i mig nått att äta, annars kommer jag typ tuppa av för att jag är så trött! ^^ haha.

21 April



Idag fyller jag 18 år!
jaaa...man kan ju undra vart tiden tog vägen? haha. Nyss var det min 14års dag liksom..
Jag borde egentligen inte vara vaken nu. Men jag fick besök inatt av vänner som grattade mig på födelsedagen, så har vart vaken hela natten. Så känns ganska ovärt att somna om nu att sedan gå upp om 2 timmar och vara jätteee tröött!
Men ska iväg vid halv 11 och fixa lite grejer, vad får ni se senare :D



Ps, I love you

Här är utanför älsklingen (påväg till fastlandet, haha)
guuuud vilken ångest jag har... gissa vad jag har gjort idag? ... INGENTING! bara kollat på tv typ. Har knappt vart ute alls i detta underbara väder! skäms på mig!... har visserligen tvättat lite och städat klart det sista... men ändå.
.
Har precis tittat klart på PS, I love you. En jätte fin film , se den! nu ska jag och mami titta på Love actually! Har aldrig sett den, eftersom alla säger att den är så bra så tänkte jag att jag ska ge den ett försök!
.
Nu är det inte ens 2 dagar kvar till min födelsedag! haha.

Varför måste man ha rubrik?

Nu tänkte jag gå ut till min stuga och glo vidare på tv där ute. För er som inte vet , så har jag en egen stuga på tomten på 32kvadrat. yees. Mys huh? haha.
Imorgon ska jag fortsätta på min städning, kör en grov sådan. Lika bra. På Torsdag blir vi tydligen 20 pers i vårt lilla hus. Vet inte riktigt hur det ska gå. Men finns det hjärterum så finns det sjärterum! haha.
.
Sov gott nu så hörs vi imorgon! :)

Have I Told you lately that i love you?


Price tag

Har tagit en paus i min storstädning och ska alldeles strax laga lite lunch. Drar ut på det eftersom spisen står i köket och glänser! haha.
.
Har såna jälva sommarkänslor! hihi. Ska åka iväg senare och köpa blommor och pynta tomten tänkte jag ! :)
Men först ska jag laga lunch och sedan fortsätta städa. Det är mycket att göra eftersom vi bor 6 pers i det här huset, så detta kommer ta ett tag... men det måste se bra ut till Torsdag och Fredag! På Torsdag fyller jag år då kommer släkten och på Fredag kommer mina vänner!

Bilder från Gårdagen


Uppsala

Godmorgon!
Hoppas ni hade en fin lördag! det hade jag iallafall. :) Men mer om det sen. Nu ska jag och pojkvän göra oss i ordning för att sedan åka och plocka upp hans föräldrar och sedan åka vidare till Uppsala. Myys.
Men vi är redan sena, hare!

Dagens.

Nu ska jag in till stan för att möta pojkvän och hans föräldrar , sedan blir det Jeff Dunham i Globen!
Ha en fin lördagskväll! <3

värme

gud va det är skönt ute! helt underbart!
.
Nu har jag städat ett tag och har fixat en header alldeles själv!? haha. Inte världens snyggaste, men jag är stolt över mig själv^^ haha.
Har precis kommit upp ur badet och ska ta o fixa lite lunch innan jag sticker!
Gud va jag längtar tillbaka!

Storstädning

Godmorgon solstrålar!
Vaknade på strålande humör , Har sovit som en prinsessa! ( om man bortser från att min katt gick och skrek hela natten..) Idag har jag en del att göra.. Ska städa huset, noga. vilket lär ta några timmar haha. Sedan ska jag göra mig iordning för att åka in till stan.
.
Men ni kommer få inlägg innan det!
Nu ska jag sätta fart, så jag hinner med allt!

con te partirè

Tjoflöjt!
Haft nationella idag, gick super! sen har jag med Hanna , Nato och victoria. trevligt!
Har sjungt ända sen jag kom hem vid 3.. måste hitta 1 låt tills imorgon till sången som vi sedan ska spela upp. skit svårt, så får hjälp av Robban nu att bestämma låt. Och på något vis har det slutat med att vi ligger och lyssnar på Andrea Bocelli. Haha. GRYM!
Titta så konstiga ting man kan hitta på datorn?

Bio

Bio bokad för mig och pojkvän, ska se denna film. hoppas den är så bra som den verkar!
Men nu ska jag göra mig i ordning och sticka!

Do it like a brother, Do it like a dude


No Strings Attached

Jag kände ett stort sug efter att segla idag när jag vaknade.. inte för att jag är så bra på't. Men jag bara kände att jag ville ut på vattnet.. haha :)
Håller på att fixa med idrottsuppvärmningen just nu, ska redovisa på Tisdag. Sen ska jag renskriva engelska uppsatsen också. Sen måste jag ut och röra på mitt feta fläsk! haha. Har nästan setat inne och degat hela helgen..

Blommor och kort?

Imorgon fyller pojkväns mamma år, funderar på att åka och köpa några fina blommor och ett fint kort till henne. Men , saken är den att hon är ju blomtypen. Kan typ allt, hon älskar det. Tänk så köper jag fel? haha, men vet är väl tanken som räknas antar jag?

Illusion is the first of all pleasures


Ps, Jag älskar dig.

Var på bokhandeln idag och köpte mig en ny bok. Har börjat läsa mycket igen , har läst ut 2 böcker bara den här veckan och är nu inne på en tredje bok. Jaja, Jag köpte boken Ps, Jag älskar dig. Har sett filmen och såg nu att det fanns en bok, vilket jag inte visste. Så ska läsa den efter att jag läst ut den jag läser nu, om Traci Lord.
.
Sitter nu med familjen och tittar på tv och har det trevligt. Igår var vi och åt middag på Sjöpaviljongen i alvik.

Myshelg




Efter så lång tid, väcker du fortfarande fjärilar i min mage när du ser på mig

.
Guud så mysig helg jag har haft. Har spenderat hela helgen med pojkvännen, massa mys!
Ibland känns det som man bara lever i sin egna bubbla, nu är jag tillbaks till verkligheten igen.
.
Annars då? jo, har en hel del i skolan..som vanligt. Kämpar på som fan för att slippa allas vår fruktan, Sommarskola. Haha. Tror att jag kommer lyckas , men vi får se. Har Utvecklingssamtal på torsdag.

RSS 2.0