Klänning

Mina designade klänning på NELLY.COM
Designade just min egna klänning. Om ni är snälla så hjälper ni mig att rösta på den så att jag kan vinna hem den!
Ni kan göra era egna om ni klickar på länken nedanför!

Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Coconut tree

Hej min fina!
Idag är det precis lika fint väder som igår! Så fort jag vaknat hoppade jag i bikinin och satte på min solkräm (Har otroligt lätt för att bränna mig...en riktig svennebanan..) och la mig i solen!
Har massa bilder att visa er från helgen i dalarna..men jag har inte riktigt haft tankarna på att sitta och ladda över massa bilder nu när det är så underbart väder! Då vill man ju bara vara ute!
Tänkte gå och göra något åt min kurrande mage.. idag blir det vårrullar! mums!

28 Juni

Godmorgon!
har inte tänkt att skriva så långt, tänkte bara säga hej! :) Nu ska jag ut och lägga mig i solen och njuta av detta underbara väder!

Myshelg

Har haft en jättemysig midsommar helg uppe i Siljansnäs med min familj och pojkvännen. Vi har bara myst och haft det trevligt!
Vi hade dock ingen vidare tur med vädret, men det är struntsamma när man har bra sällskap! :)
.
Nu är jag precis hemkommen efter att ha varit och dansat Zumba med mamma. Och fyyyy vad roligt det var! Och satan vad jobbigt! Det här kommer jag och mamma fortsätta med nu sommaren ut iallafall!
.
Nu ska jag lägga mig och titta på grey's anatomy och sedan sova! Är jättetrött och hade tänkt ställa klockan imorgon så jag hinner med att fixa lite här hemma! Puss.

Sliten.

Godmorgon!
Nu är klockan tio över ett..har inte fått sådär jätte mycket sömn. Spenderade hela kvällen hemma hos Allis med massa härligt folk. Sedan bar det av in till stan med Nathalie för käk och möta upp några andra. Slutade med att vi spelade fotboll på en konstgräsplan, mitt i natten. Så himla roligt! Det jobbigaste var när vi upptäckte att tunnelbanorna slutat gå och jag fick stå och vänta i en timme på min nattbuss. Kom iallafall hem vid 4. Och blev väckt igen vid 6 för att vi skulle upp och sjunga för min bror som fyller 4 idag!
.
Kan inte förstå hur snabbt tiden går. Det är nästan läskigt. Jag fyllde nyss 14 och nu tar jag studenten nästa år. Herrejösses, ska livet gå i den här takten så går jag i pension snart. haha.
.
Nu ska jag iallafall börja göra mig iordning och sätta på en till panna kaffe. Vi får gäster klockan 4.
Här är jag och min mamma när jag var i min brors ålder.

It's Raining men!

Tänkte bara säga hej nu innan jag sticker! alltså , solen lös nyss. Men nu bara för att jag ska gå ut så regnar det..hur typiskt är inte det då?  Jaja, Såhär ser jag ut just nu iallafall...typ. Haha. Men nu blir jag bombad på facebook och på sms OCH samtal! haha, vilket tjaaat!

.

Vi hörs senare, Ha en bra dag! <3


21 Juni

Ojoj vad tråkig rubik, haha. Men ibland blir det så, ibland är det jobbigt att komma på rubriker!
Victor och Hanna
.
Klockan är nu fem över halv elva och jag har precis druckit upp mitt kaffe! Vid 1 så ska jag vandra iväg för att fylla på mitt busskort, sedan ska jag iväg till Fryshuset för att möta upp Hanna och Allis. Sedan ska vi vidare till Allis och glo film med resten av gänget som kommer senare. Det är på tiden att jag åker bort och är lite social. Det ända jag gjort de senaste dagarna är att titta på Grey's Anatomy. Men det är ju satan himla bra! Har haft sån träningsvärk efter att jag målade om Olles flotte i lördags. Jag är rätt otränad, ja.
.
Men nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning, Kanske hinner jag med ett till avsnitt innan jag går!*hoppas* ;)

Header

Har gjort en ny header. Tyckte att denna kändes mycket fräschare. Gjorde den visserligen på typ 10 min. Men jag är nöjd! Kommentera gärna och säg vad ni tycker! :) Jag vet att det finns folk som läser! Jag skriver och vore kul med lite respons någon gång! :D

Pink

 

Hej!

Min dator håller på att dö närsom.. menee. Träffade sandra lite snabbt i stan idag. DEt var otroligt längesen! Och imorgon är det skolavslutning och sen efter det blir det grillning osv på Allis landställe! trevligt!

Jaja.

Hare gött!!!



7 Juni

Ca 2 år sen..
Godmorgon!
Här sitter jag och är alldeles strax redo för att vandra iväg till bussen! är bara lite småsaker kvar att fixa ihop :)
Är lite nervig...har glömt att lämna in 2 ganska viktiga saker...betygen sätts vid lunch idag. Hoppas lärarna och jag kan komma på en bra lösning!
.
Fick hem min nya telefon igår. Jetefiin! haha. Nejmen den är galet bra. lite krångligt bara med touchskärmen. Men jag vänjer mig :)

Vad är det som ryker?

  • Vaxholm och Glass
  • Pizza och film
  • Slappa och Städa.
Det var min helg. Nu blir det chips och Grey's!

Det kokar över


Nattliga tankar.

Jag undrar ibland hur vi människor tänker. Hur vi gör när vi blir förälskade. Vissa av oss glömmer liksom bort och stänger in sig i sin egna lilla bubbla. Struntar i att man hade ett liv innan.
Vissa av oss struntar i vilka som faktiskt fanns där från första början. Tänker bara på människan som säger finna och omtänksamma saker för stunden.
.
Saken är den att vänner är dom som ( i nästan alla fall ) finns där föralltid. Familjen är den som ALLTID finns där. Killar kommer och går. Så är det. Visst, det finns dom om lever ihop med den man träffade när man var 17 i hela sitt liv. Men hur många är dom liksom? Tänk igenom vilka som finns där, tänk igenom att du hade ett liv innan du träffade den här personen. Ta vara på vännerna, innan dom försvinner. Innan dom tröttnar. För tillslut är allt dom hör talas om är den personen som du är med hela tiden.
.
Tänk vad kärlek kan göra med oss. Det är nästan sjukt. Hur vissa personer bara tappar allt och gör vad som helst för att kunna vara med sin kärlek så mycket som möjligt. Det ska inte behöva vara på det sättet.

Somethings you can never turn back right.


25+

Varit ute och fotograferat lite grann. Väntar nu på pojkvännen. Borde äta något, får nog nöja mig med en glass så länge. Det är satans varmt ute! Kan inte vara ute mer än 10 minuter åt gången , annars svettas jag ihjäl! haha.

Jigsaw

Det här är vad jag drömde om inatt.... usch..


Godmorgon! :)

Vaknade för ca 1 timma sen av att mormor ringde. Hon kom sedan hit med färska frallor och lite annat. Så vi drack kaffe och åt frukost, väldigt trevligt!  Nu sitter jag och tittar på avsnitt utav Greys Anatomy (första säsongen), FAAN VAD DEN SERIEN ÄR BRAAA! :D


Bedtime

åååh, om jag inte hade vart sjuk så hade jag vart med underbara människor i någon park och myst  i det fina vädret som vart idag. ÅNGEST. Istället har jag legat som död i soffan framför tvn. Förhoppningsvis mår jag bättre till helgen och kan göra roliga saker då! Imorgon kommer min man hit och håller mig sällskap.
Men nu ska jag hämta en serie som jag kan börja titta på. Woooop. Ska flytta mig till sängen och bädda ner mig.
.
Over and out, Peace!

Alone

Hej!
Vaknade för ett tag sen..vaknade med feber. Såå härligt att vara sjuk igen!
Är kattvakt den här helgen..ensam igår och idag. Men imorgon får jag sällskap! Ligger i soffan och tittar på någon film. Den är rätt söt faktiskt.
kaaanske borde äta något.. får fixa någon slags middag..

Mamma

Mamma, Jag älskar dig.

RSS 2.0