Nattliga tankar.

Jag undrar ibland hur vi människor tänker. Hur vi gör när vi blir förälskade. Vissa av oss glömmer liksom bort och stänger in sig i sin egna lilla bubbla. Struntar i att man hade ett liv innan.
Vissa av oss struntar i vilka som faktiskt fanns där från första början. Tänker bara på människan som säger finna och omtänksamma saker för stunden.
.
Saken är den att vänner är dom som ( i nästan alla fall ) finns där föralltid. Familjen är den som ALLTID finns där. Killar kommer och går. Så är det. Visst, det finns dom om lever ihop med den man träffade när man var 17 i hela sitt liv. Men hur många är dom liksom? Tänk igenom vilka som finns där, tänk igenom att du hade ett liv innan du träffade den här personen. Ta vara på vännerna, innan dom försvinner. Innan dom tröttnar. För tillslut är allt dom hör talas om är den personen som du är med hela tiden.
.
Tänk vad kärlek kan göra med oss. Det är nästan sjukt. Hur vissa personer bara tappar allt och gör vad som helst för att kunna vara med sin kärlek så mycket som möjligt. Det ska inte behöva vara på det sättet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0