.

Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig. 
Var inte rädd, jag går bredvid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas. 
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna. 
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är 
och jag vill ge dig allting jag har
och låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig. 

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Så låt mig få bära dig när hoppet sviker. 
Du betyder allt för mig. 
Var inte rädd, jag står bredvid dig
för du betyder allt för mig.


Far & Dotter


16 Månader

Gick upp för typ.. ett litet tag sen. Blev lite sent igår kväll också, typiskt..
Idag ska jag träffa pojkvännen, men innan det blir det plugg. Har ekonomi prov på tisdag, i och för sig kan jag det redan , menmen. ^^
Igår var jag och far på The Studio, vi fick med oss en bild hem. Det var väldigt trevligt att spendera dagen ensam med pappa, vilket inte händer särskilt ofta!
Idag blir vi 16 månader ! <3

Jessie J - Who You Are


Toy Dolls

Godmorgon sooooolstrålar!
Visst är det underbart väder?

.
Vaknade för ett tag sen av att pappa står och sjunger/skriker till en Liveinspelning av en utav ToyDolls Konserter. Haha, underbart!
Igår var jag med Tilda lite efter plugget innan jag åkte hem. När jag kom hem vart det bara mys med Familjen. Jätteskönt!
Sen vid 10 åkte jag till Hanna och följde med henne till Leona som hade fest, astrevligt!  Kom hem vid 2 sen.
.
IDAG, ska jag och pappa åka iväg på en fotografering,wiie. Vi ska vara där vid kvart i tre, så jag kanske borde typ....duscha nu? känns som en bra idé !
Puss, hörs lite senare!
Kanske ska träffa den här tjejen lite senare!

Storm.

Är det bara hemma hos mig som det blåser som om det vore värsta orkanen?
.
.
Jaha, nu är middagen uppäten. Riktigt gott måste jag säga! Kände mig så jävla grym där ett tag, Stog rörde runt i stekpannan sjöng till musiken. Vet inte vad som hände , om jag fick värsta inlevelsen och trodde att jag stod på scen på min egna konsert i Madison Square Garden.. hursom har jag nu en stor jävla orange fläck på min fina vita tröja. *sadface* Fattar inte hur det gick till... heheh ^^
.
Sedan lekte jag räddaren i nöden åt min Granne Linnea som hade abstinens. Och för att hon inte skulle attackera sin pojkvän, så gick jag över och hjälpte henne! Jete snel.
.
Packat har jag gjort också. Det är ju Pappa helg i helgen. Så jag ska ta mitt pick&pack och åka dit imorgon. Kanske ska träffa min vän Hanna också, men vi får se! :)
Men nu ska jag nog sätta igång en film jag tankade hem härom dagen, Black Swan.

ThaiGryta.

Tjoooho mina vänner!
Kom hem för ett tag sen och ska nu sätta igång och laga mat. Thai"röra" med lövbiff , woopwoop. kommer bli asgott!
Får se med de andra i familjen som inte gillar stark mat..hehe.

.


Fettma vs Pinne

Yo yo yo, världens bästa Sandra här.
Tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg som ni kan läsa medans jag uppehåller Alessandra för er. Vi här nämnligen SLEEPOVER, med glass, havrebollar (som är världens godaste, jag skulle kunna leva på havrebollar.), te och popcorn! Jag vet inte med Sanna men jag ska inte gå och lägga mig tills jag har ätit lite av allt..
Tur att jag ska köpa gymkort i veckan. Har skjutit upp det i veckor nu men det är bara att inse fakta, ämnesomsättningen är inte riktigt som tidigare hähä. Mat är kärlek enligt mig, för hallå vem kan leva utan mat?
Idag skulle vi ha fikat, men vi gick förbi Mcdonalds för att ta en cheesburgare innan fikat men kom ut med varsin Team Box i magen, hihi 20 nuggets oh yes. Det är trots allt bara typ 800 kalorier. Shame on me.. Hoppas hoppas det sätter sig på rumpan!
Fast en sak jag har funderat på, folk säger typ ''Shit vad smal du är'' eller ''Spinkis'' men kan kan inte säga ''Oj vad tjock du är'' eller ''Fetto'' till någon. Varför är det okej att säga att någon är jätte smal men inte påpeka att någon är tjock. Jag vet att idealet säger att det är okej att vara smal men min åsikt är att inget av det är en komplimang. Jag måste ju erkänna att jag hellre är smal och att jag vill ha en plattmage. Fast när man blir för smal eller för tjock så är inget utav det hälsosamt! Word.
Nu ska återgå till Sannapannavattenkanna och mina havrebollar.
Fred ut.
(Peace out, om det var nån som inte förstod hihi)
ps. Alessandra har varit en saknad människa och nu är hon min. Hihi pusssssssis på dig vännen.ds

21 Mars.

-  31 dagar tills den stora dagen... -


Har ni haft en bra dag?
Det har iaf jag. Har haft filmmaraton sett en massa olika.. och sovit har jag gjort en del. Blev precis klar med min matteinlämning. Den skulle iof vara inne för ett tag sen. Men Jag och matte går inte ihop.
Imorgon ska jag till skolan, börjar 9. Är inte så pepp inför denna vecka. Vi har inga musiklektioner alls, eftersom det är auditions. blääääh :(

som ni ser ovan så kommer jag att börja en nedräkning. heheh. Fyller ju 18 den 21 April. Lite läskigt sådär, men kulkuuul. hihi.
Borde gå och sova nu så jag orkar pallra mig upp till plugget imorgon.


Sjukling.

Godmorgon!
Idag stannade jag hemma. Mår inge vidare.
Igår kväll kom min pojkvän över efter att ha spenderat sin helg nere på västkusten. VI började kolla på filmen jag såg i lördags. Grymt vacker film. Se den!
Idag är det exakt en månad tills jag fyller år. Nedräkningen börjar..

Holding Out For A Hero

Hej.. Nu är jag tillbaka. Har haft det lite körigt... Men nu ska jag verkligen ta tag i bloggen. Har tänkt gör massa förändringar så den blir lite fräschare nu lagom till våren!
.
Tänkte bara kika in och meddela att jag lever! :)

RSS 2.0