Lights will guide you home

Godmorgon!
 
Vakande för någon timma sen efter en 4 timmar lång somn. Kunde verkligen inte somna inatt, helt värdelöst. Men jag ska börja göra mig iordning för att åka till Vällingby.
Kommer vara ensam hemma ikväll också. KulT. Det blir bra, får mysa framför någon film och försöka komma i säng tidigt. 
Nej nu måste jag sätta fart!
 
 
Harrsele. utsikten från bron. 

This Fall

Höst♥
 

Be sure before you close that door

Nu är jag hemma igen. Otroligt skönt. Har satt igång en tvätt och sitter nu och tittar lite halvt på tv och hoppas på att tiden ska gå snabbt! Nu är det enbart 1 sak som jag ser framemot! Okej, jag längtar lite till imorgon också då jag får shoppa! haha. 
 
 

Take you to my castle of far away

Heeej!
 
Jag har precis börjat packa och sitter och lyssnar på Soullistan på spottan. Jag blir ju alldeles nostalgisk. Tänk att 3 år gick så fort. Även fast man längtade till studenten genom alla dom åren, så saknar man det nu såhär i efterhand. Jaja, kan ju alltid lyssna på listan och drömma mig tillbaks lite grann. På alla möjligheter vi fick. På alla olika ställen vi fick spela på. På alla tjaffsen som ledde till ett bra framträdande!
 
Imorgon åker vi hem härifrån Harrsele. Ska bli skönt men ändå tråkigt. Ska hem till min käre pappa. Och på lördag har jag planerat att shoppa! Det är dags nu känner jag. Resten av helgen ska jag spendera med mina fina bröder. Lite syskonkärlek. Dom är så fina, alla mina 4 syskon. 
 
 
 
Världens bästa dag!

Trust I seek and I find in you

Det här suger. Att vara så långt ifrån någon som faktiskt behöver att man är nära. 

A Little Secret

Har legat halvdöd i soffan hela eftermiddagen. Jag är verkligen helt slut. Jag gissar på att alla mina missade sömntimmar de senaste månaderna smyger på mig. Men det är skönt, för här är det verkligen ingen stress. Man kan göra lite som man känner för. Precis vad jag behöver. 
Men jag kan faktiskt erkänna att jag har lite hemlängtan, saknar min fina Mamma. Men på Fredag får jag träffa henne igen. Men sen ska ju hon iväg.. hm. Alla bara är borta från mig denna sommaren. blääää.
Jag håller på att spricka av längtan!

Hakuna Matata

Hej på er!
 
Dag 7 i skogen, inte rakat mig på 12 dagar, fjunen blivit till ett milt buskage.
 

Har inte så mycket att berätta. Idag är det den 27e Juni, vilket innebär att det är 8 dagar kvar! 
Och om 2 dagar åker vi hem till Stockholm.
 

Underbara Siljansnäs


Hush little baby, Don't you cry

Godmorgon!
 
Sitter alldeles nyduschad och fräsch inne i stugan och tänkte skriva ett litet inlägg! Idag ska vi åka in till Vännäs, vad vi ska göra där är lite oklart. Men det blir säkert bra! 
Igår lyckades jag kolla klart på hela första säsongen Vampire diaries. Låg och tittade från klockan 1 till 6 igår eftermiddag. 
Har pratat med både mamsen och Robban nu på morgonen, och allting löste sig finfint! Kommer bli en bra sommar trots allt!! 
Kommer att ha varit lite över hela Sverige, men det är ju bara roligt faktiskt! 
Saknar min älskling, så himlahimla mycket. Det börjar bli lite olidligt, men det går ändå. Här uppe är det så mysigt folk och sån härlig miljö, så jag får det att funka ändå. Det är ju trots allt inte så lång tid kvar till den 6 längre.
Efter det blir det familjemys uppe i Siljansnäs, älskar att vara där! Världens bästa ställe. 
 
 
 
 
 

Här glider kingen in!

Här förs det över musik till alla ajfones för fullt. Sean banan sjungs om&om igen. Vi har en liten duracellkanin här uppe.
Här sitter vi i soffan på rad med datorer och telefoner. Och i köket så bakas det för fullt. Både kladdkaka och muffins!
Kommer ju se ut som en köttbulle när jag kommer hem på Fredag, haha.
 
Vilka snyggingar va?
 

Call me maybe

Godmorgon!
 
Första gången på flera veckor som jag vaknar och faktiskt känner mig utvilad. Vaknade redan tidigt imorse i ren panik av att någon kom in i huset..trodde det vart inbrott eller något. Men det var bara lilla Henrik, eller, han är inte så liten längre. 
 
Mina planer för den här dagen är att kolla klart på första säsongen! Det blev så spännande igår när jag och Hanna kollade innan vi skulle sova. Nu är det bara 5 avsnitt kvar!
Sen ska jag gå och längta lite efter samtalet med pojken min. Det är lite vad som gör dagarna här snäppet ännu bättre. 
 
Här är en bild från Midsommarafton, precis innan vi skulle dansa.
Snygga Stockholmsbruttor!

Looking from a window above

Hej sötisar!
 
Ännu en dag avklarad här uppe i skogen. Det har vart otroligt segt idag, men vi har vart in till Vännäs och handlat. Och jag har nu bunkrat upp mig så att mitt humör inte sätts på prov igen. Det var Hanna som körde oss idag, hon körde otroligt bra faktiskt!
Försöker förstå mig på det nya utseendet här på blogg.se.. jättekrångligt när dom bestämmer sig för att ändra på allting. 
 
Jag ligger iallafall på loftet nu och lyssnar på musik medans Hanna är ute och är hurtig, hon joggar. Ska väl dra igång ett avsnitt Vampire Diaries nu. Blondinen börjar bli lite otålig nu.. Erica hade med sig andra säsongen upp hit, så Hanna stressar mig lite att titta klart på första säsongen. Det är väl typ 10 avsnitt kvar. 
 
Men nu ska jag kolla. Hoppas ni har det bra! 
 

Kiss me like you wanna be loved

 
I was made to keep your body warm
But I'm cold as the wind blows
So hold me in your arms

A blues for you

Jag är en såndär människa som tänker mycket. Så fort det blir tyst så börjar jag tänka. Jag kan ligga och grubbla över saker hela nätter, ligga och vrida och vända på mig och titta upp i taket och tänka. 
 
Jag är så lyckligt lottad. Jag har bara fina människor runt omkring mig. Såna där människor som man kan göra allt för. Såna där människor som man struntar i sin egen hälsa för att se till så att dom mår bra. 
Så jag borde väl va' lycklig utan klagomål, eller vad tycker du?- som Snook sjunger.
 
De senaste dagarna har jag liksom varit alldeles stirrig. Jag har tillomed börjat stamma tillofrån. Askonstigt. Mitt huvud och mina ögon värker. Det känns skönt att få skriva av sig lite. När man inte riktigt vet vad felet är, så är det svårt att prata om det. 
Men jag får göra som jag säger att alla andra ska göra, ta en dag i taget.
 

12 dagar

Nu är det typ femte gången som jag försöker slänga upp ett inlägg här.. men nu ser det ut som att det ska fungera.
 
Jag befinner mig uppe i Harrsele med Hanna och hennes familj. Det är otroligt mysigt här. Vi har fått vara med om en så otroligt fin vigsel, ett mycket härligt midsommarfirande, bad, lekar, årets största fotbollsmatch och massor av annat. Allt har vart tillsammans med Hannas norrländska släkt, och jag känner hur min rena stockholmska sakta byts ut. 
Vi har precis sagt hejdå till Erica och Gustav som har påbörjat sin färd hem till Stockholm. Och jag bör väl egentligen hoppa in i duschen så att vi kan åka till Vännäs och handla. 
Sen ska vi möblera om på loftet idag också.. för imorgon kommer Henrik!
Hade det inte vart för att jag saknar min pojke något så otroligt mycket så hade jag kunnat stanna här hela sommaren. Visserligen så är han borta största delen av denna sommaren, men ändå. Jag saknar min mami också, kanske ska ringa henne. 
 
 

Happiness

Bara tanken av dig gör att mitt hjärta slår dubbla slag
och jag känner något så starkt inom mig
att det nästan är så att jag tuppar av



Som det kan bli ibland

Ibland måste man ju bara avsky nätterna när man är ensam och tankarna börjar flöda. Det må vara det värsta som finns. Och det sjuka är att jag har egentligen inget att fundera över. Allt flyger på så bra.
Men även jag blev sviken när jag fick höra. Det fick mig faktiskt att fundera. Att människor som vi bryr oss om allra mest och värdesätter högst, kan chockera oss allra mest.
Om man ska hård dra det så kan man ju egentligen inte lita på någon. Men hur skulle livet se ut då?
Det är så synd att det tar så fruktansvärt lång tid att jobba upp ett förtroende igen. Jag hoppas att alla har något som aldrig sviker, som jag har, musiken. Den finns alltid där och kan plocka upp en från botten liksom.
Jag borde väl kanske inte skriva det här egentligen. Men vafan, jag har inga läsare och dom som läser vet jag precis vilka ni är.
Jag ser den här bloggen lite som min egna dagbok. Kan vara kul att om några år, gå in här och kolla igenom. Titta igenom allt och förhoppningsvis skratta och bli stolt över hur långt jag har kommit i livet.
Förhoppningsvis har den framtida Alessandra följt sina drömmar och arbetar med sitt drömyrke.
Vilket splittrat inlägg det här blev, men det är lite så jag känner mig.
Hoppas ni alla har det bra.
Tänk på att ta en dag i taget, stressa inte.
Gör det som får er att bli lyckliga.

Im working on it


Helt slut

Är helt slut. Nu är det på reserverna som jag kämpar mig omkring på. Fick jobb idag. Hann precis komma hem från intervjun,så ringde dom och sa att jag fick det. Otrolig lycka!
Har gjort lite nytta ikväll, jag har tvättat.
Sen kollade jag på twilight, och jisses, jag saknar dig redan.. Hur ska det här gå?


Belief

Godmorgon

Vaknade precis upp igen hemma hos pojkvännen, utan honom. Han kommer hem igen om typ 2 veckor.
Har käkat lite frukost och kollar på One Tree Hill. Förhoppningsvis kan jag slita mig härifrån för att göra mig iordning. Ska på arbetsintervju idag.
Aja, nu ska jag fortsätta titta och tycka synd om mig själv som ligger ensam i en alldeles för stor säng


Du kommer alltid vara nummer 1 för mig


Nothing would be something, but nothing if your heart didnt believe

Someone's gotta make it stop
Forget our fear and remember how to trust



Love

Det är sorgligt att precis när man börjar förstå att det är på riktigt, så ska du bort.


Rain

Godmorgon!

Vaknade precis upp ensam för första gången på länge. Känns rätt tomt faktiskt, men jag får väl bara vänja mig vid det här. För så kommer det vara hela sommaren.

Igårkväll var en riktigt mysig kväll. Jag och mamma köpte pizza och massa andra onyttigheter och bunkra upp oss framför tven med en mycketmycket bra film!

Den här regniga dagen ska jag spendera med pojkvännen. Har ingen aning om vad vi ska göra..men han har tydligen värsta planerna.
Nej, nu ska jag gå upp och äta frukost med mamsen! ❤


Fix you

Nämen tja!

Igår sökte jag faktiskt lite jobb, typ 4 st. Varav 1 är något som jag faktiskt skulle tycka är kul. Ska dit på intervju på måndag och förhoppningsvis går det som jag vill! Ska hålla tummarna så att jag får ett av de andra också, med tanke på att det första bara är på kvällarna på helger.

Igårkväll var jag och tittade på fotbollen med D och hans familj, det var väldigt trevligt. Även fast matchen gick illa.
Idag har jag bara myst hela dagen och ikväll blir det en riktig mor&dotter kväll.
Måste ta tillvara på dom stunderna eftersom dom inte kommer så ofta.


Life

Det känns lite som att det ända jag gör är att fara och flänga överallt. Under 2 månaders tid har jag knappt vart hemma känns det som. Nu är skolan slut och jag har inget jobb. Jag lever som om jag trodde jag var rik typ.
Idag ska jag söka jobb. Resten får vänta. Det är dyrt att leva. Jävligt dyrt.
Fick ett förslag igår, som jag verkligen inte vill säga nej till. Jag villvillvill. Men, ekonomin håller liksom inte.


Bilder


.

När man bara vet att det kommer göra sjukt ont.


Så bra

My heart skips a beat every time I see you


Euphoria

Är påväg hem från pojkvännens studentmottagning nu. Satan vilken stilig människa! Så stolt är jag faktiskt.
Lite synd att jag inte kunde stanna längre men, IMORGON TAR JAG STUDENTEN!!! Whaaaa! Helt stört!


Twilight

Alltså mina dagar nuförtiden är ju världsbäst. Mötte upp Hanna i stan och vi pratade en massa och så fick jag den jobbigaste studentpresenten köpt. Och nu sitter jag hemma hos hennes farmor och har fått höra att tanterna tänker sno min fina pojke. Kanske får koppla honom imorgon eller nått.. Haha! Nej. Men jag har världens bästaste kille!


Så himla bra

Kom precis hem från Resarö. Har spenderat helgen där medassa människor. Väldigt kul, skrattat som aldrig förr! Idag är jag dock otroligt sliten.
Borde börja ta tag i allt fix inför studenten. Inte bara min egen utan några andra filurers också.
Men först ska jag tvätta och ätaa. De nice.


Simma lugnt

Nu är jag äntligen hemma. Stressade ut i regnet för att åka hem slänga ihop lite saker, käka lite och ska snart dra igen. Ska ut på äventyr hela helgen. Fullt ös!
Lyckades bli övertalad att följa med. Det var iofs inte så svårt kanske.. Men iallafall.
För att slippa stressa igen måste jag sätta fart nu. Hoppas alla får en bra dag även fast det regnar och är überkallt!


RSS 2.0