HEJ HÄNG MED!

Har skapat en ny blogg! Känns som att jag har börjat ett nytt kapitel i livet och vill därför börja om på nytt. Den här kommer att finnas kvar, då jag älskar att bläddra i arkivet!

http://alessandradahlstrom.devote.se/


Liten

Ibland behöver man en famn att krypa upp i.


Bara en grej..

Jag har upptäckt att jag är otroligt långsint.

This is me


10 saker ni inte visste om mig

1. Jag är otroligt mörkrädd. Finns inget värre.

2. Kan bli väldigt överbeskyddande.

3. Sjukligt dåligt självförtroende.

4. Jag ska snart flytta hemifrån, och det är väldigt skrämmande.

5. Avskyr när folk smaskar.

6. När folk liksom "drar in snor i näsan", så måste jag också göra det. Tror att något dåligt ska hända annars.

7. Kan inte (absolut inte!!!) gå på A-brunnar.

8. Jag har otroligt få vänner. Men de jag har känner mig bättre än vad jag känner mig själv.

9. Jag älskade att sjunga. Dog för det. Men nu sjunger jag knappt i duschen längre.

10. För några år sen blev jag anmäld till soc av min mamma. Kan vara det bästa som hänt i mitt liv, för det har gjort mig till den jag är idag.


I will try to fix you

Har varit hemma hos min familj en stund.
Suttit med mamma i bilen och pratat i en timma. Min absolut bästa vän och klippa. Vet inte vad jag ska göra den dagen hon inte finns med mig längre.
Finns ingen jag älskar så mycket som mamma.


Oct. 19, 2012

Är påväg till en utbildning nu ute på Ingarö. Ska faktiskt bli rätt kul! Älskar det jobbet.

Har varit en tuff dag och det känns som att huvudet har suttit löst. Inte riktigt mig själv idag och hade gärna legat kvar i sängen hela jäkla dagen, i mörker.

Men nu är jag påväg och det ska bli kul. Hade gärna haft en riktig mysfredag hemma och vaknat sent imorgon. Men det får bli på söndag istället.

Men nu dör min telefon om jag inte låter den vara. Så hoppas att ni får en bra kväll och en bra helg!


Just idag är jag stark

..eller inte!

Vaknade på helt fel sida imorse av någon anledning. Hatar när det händer!
Men kom iväg till jobbet iallafall.

Pratade med en vän tidigare och vi kanske ska mötas ikväll på en promenad. Myspys!

Sen har jag suttit och tittat på möbler. Har hittat 2 byråar som är jättefina och ett soffbord som är precis lika fint! Ååh ge mig!


We are young

Ska alldeles strax gå från jobbet, så nice att bussen ligger så nära. Jag som är van vid 2 km promenadväg till närmsta buss liksom, haha! . Idag är jag en trött tjej. Så det ska hem och ätas och sen så ska jag och min kära lillebror byta rum igen. Jag är nästan aldrig hemma, så jag får stugan igen och han tar tillbaks sitt rum inne i huset. Om inte allt för länge blir det ju en flytt, så mor min tänker lite ekonomiskt. . Råkade göra värsta tabben för ett tag sen också. Skulle gå in på ticket.se och kolla om man kunde betala med presentkort på hemsidan. Amen tror ni inte att klanten Alessandra bokar en resa till London då eller? ja, det är klart. Vad annars liksom? Allting annat har ju gått bra idag liksom. . Nej nu ska jag skutta iväg till bussen och så ska jag möta min pojkvän så ska vi åka vidare till Ingarö. Ha en bra kväll hörrni! ♥ .
Jag och mina fina bröder!

Three Dates

Tänk att små saker kan göra så mycket


Welcome home

Har suttit och och kollat på bilder och fått lite inrednings inspiration. Älskar sånt där alltså, kan sitta i flera timmar och bara kolla.

Jag har alltid velat ha ett helt vitt rum. Vita väggar och vita möbler osv.
Men jag har kommit fram till att det inte alls är lika snyggt längre.
Vill hellre ha en mörkare vit färg på vägarna och så.
Känns som att man annars skulle vakna upp och bli bländad, haha!
Men jag kommer säkert ha ändrat min åsikt imorgon igen. Ser nya bilder på inredning varje dag, så det är inte omöjligt.
Men jag längtar så till att få inreda och köpa saker till en lägenhet.


Exhausted

Tja!
Sitter på jobbet och har precis tryckt i mig min lunch.
Är himlans trött och skulla bara vilja lägga mig i en säng och sova. Men nejnej! Har bara några timmar kvar och eftermiddagarna brukar gå rätt fort.


You are the sunshine in my life


15 Oktober

Jag är helt utmattad. Så fort jag gör någonting så känns det som ett jävla maraton. Springer runt och gör saker men är jävligt yrslig och vet inte riktigt vad jag håller på med egentligen.
Och en kul grej, när jag väl gör någonting så måste jag springa på toa med en gång. Haha, det är helt otroligt alltså. Sjukt att jag ens får någonting gjort.


You don't know how long i've waited, and I was gonna tell you tonight


Rise and shine

Godmorgon!
Nu är det upp och hoppa och så ska jag göra något av den här dagen innan jag börjar jobba ikväll!


Höst

Nu är det verkligen höst. Och min kropp känner alltid av det. Jag blir alldeles trött och lite nere. Då är det alltid bra att göra någonting kul. Men det blir svårt för mig eftersom jag jobbar så fasligt mycket. Veckorna är okej. Men efter en veckas jobb vill man ju ha helgen fri, men jag jobbar kväll/natt. Och när man kommer hem vid 2-3 på natten så sover man så länge och är så trött när man vaknar.

Men jag får göra så gott jag kan. Jag har min familj och min kärlek. Och det är jag så glad för.


Wazzuup

Bara några timmar kvar tills jag får åka hem. Är så himla trött, ville bara ligga kvar i sängen imorse när klockan ringde. Men nejnej, här ska det upp och tjänas pengar!
Kan glädja mig själv med att jag slutar tidigare imorgon eftersom jag har ett annat jobb att sköta sen på kvällen och under natten. Hur ska jag orka dom här månaderna? Kommer gå in i väggen tillslut eftersom jag har noll fritid.

Har ni tänkt på att det faktiskt är jul om inte allt för länge? Mysigt!


Lean on me

Nu tänker jag vara sådär töntig och blödig. För jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med all kärlek och tacksamhet jag känner!

Jag har en pojkvän som jag värdesätter så högt och älskar så innerligt. Han är min bästa vän och andra halva. Jag har aldrig mött en människa som kan höja mitt självförtroende på det sättet som han gör. När det ger vika, så är Douglas där och hejar på mig. Han får mig att bli en bättre människa och jag vet inte riktigt om jag skulle klara mig utan honom faktiskt.
Att kunna vara så sinnesjukt barnslig men samtidigt kunna vara så allvarlig, åh jag älskar det!

Med dig vill jag uppleva hela världen, med dig vill jag uppleva allt som finns att uppleva.


Take me away

Jag vill komma bort ett tag. Till en ny plats och se nya saker, behöver göra någonting kul. Innan jag kollapsar.


Next year

Nästa år så ska jag åka till Thailand vid jul Och vara borta ett tag. Så himla fett!


Tired. Empty.

Har legat på exakt samma ställe ända sen jag kom hem från jobbet. Sängen. Nu ska jag ta bort smink och sånt och sedan sova för att gå upp tidigt imorgon och åka iväg till jobbet.


Kär


Fittbuss

Har varit hos min andra halva hela helgen. Ville verkligen inte åka därifrån, men nu är jag påväg hem iallafall. När jag kommer fram ska jag kolla på OTH. Snodde 2 säsonger av Douglas så nu jäklar ska jag kolla!

10 varv runt jorden och tillbaka

Hade en fin dag igår. Jag har verkligen världens bästa vän. Tänk att vi hållt ihop i 8 år, det är nästan lite sjukt. Du är en av de otroligt få som jag vet att jag inte behöver prata med varje dag för att vår vänskap ska hålla. Det kan gå flera veckor, även månader har gått, utan att vi pratat. Men när vi pratar igen är det som om det var igår. Alla borde ha en sån vän.


6 Oktober

Sitter på tunnelbanan påväg in till stan för att möta upp bästavän för en riktig tjejdag. Vi ska på en "modell för en dag" plåtning. Trevligt!
Gårkvällen bestod utav hockey och mys med pojkvännen.


Lover of the light

Åh vad mysigt! Vill man inte bara krypa in där och stirra upp i taket och bara glömma världen för ett litet tag?


You are my life and future


Cozy

Stannade hemma från jobbet idag med. Har bytt bort mitt pass imorgon kväll också, så nu jäklar ska jag bli frisk. Orkar inte en dag till med den här hostan.
Ikväll känner jag för en riktig myskväll med massor av tända ljus och något ruggigt gott att äta. Även en massa mysiga filmer vill jag ha!


Christina Aguilera

 
Alltså den här kvinnan har alltid varit min förebild när det kommer till sången. Inte för att jag sjunger likt henne eller någonting. Utan för hennes röst. Kan vara en utav de bästa sångrösterna som existerar just nu. Hon har även en hel del fina texter. Såg henne även live för massa år sedan, en konsert jag sent kommer att glömma.

Watches

Har alltid velat ha en snygg klocka. Tycker verkligen det är skitsnyggt med silvriga stora klockor.
Så får väl önska mig en klocka i julklapp eller något! Haha


Godmorgon

 
Alltså jag älskar frukost! Speciellt onyttiga frukostar, men vem gör inte det egentligen? Chokladfyllda crossianter, american pancakes med sirap och jordgubbar och bananer. Alltså mumma! Ägg och bacon frukost är också så himla nice att börja dagen med. 
Önskar verkligen att man hade tid på vardagsmorgonarna att göra en sån frukost. För hur bra blir inte en dag efter en riktigt nice frukost? 
 

London Calling

Fick världens bästa studentpresent i våras! Jag fick en resa till london med världens bästa. Har alltid velat åka dit och nu inom en snar framtid kommer det att ske! Ååh❤


Babel

Jag älskar kläder. Så synd att Jag inte har så mycket. Men jag ska börja bygga på innehållet i garderoben.
Jag har hellee ingen direkt stil. Utan jag slänger på mig det jag tycker är snyggt, kan vara lite allt möjligt. Förutom, paljetter. Usch och fy!


You touch my soul


Someday

En dag ska jag ha besökt USA. Har alltid velat åka någonstans i kalifornien. Sen är det ju ett måste att fira nyår i Times Square, New York. Det är något jag verkligen måååste!
Vore det inte fett att ta en roadtrip från kust till kust? Jo, det vore asfett.


Shoot the moon


Baby it's cold outside


Calling

Är påväg till jobbet nu. Har inte fått sova så mycket inatt pga min jävla hosta. Men jag ska få gå vid 3, mamma tycker att jag måste till läkaren. Hoppas på att få en redig hostmedicin!
Ha en bra dag allihopa


Så mysig bild❤


Sagoland

Sitter på bussen påväg hem nu. Är fruktansvärt trött, håller nästan på att somna ståendes.
Har varit på jobbet idag, mycket nytt att ta in. Sånt tar ju också på krafterna.
Ska hem och käka och titta på min favoritserie nu! Det blir en tidig kväll ikväll.


RSS 2.0