Varmt, varmare, varmast

Har vart på liseberg idag och nu är jag helt utslagen. Så fruktansvärt varmt att jag tror jag dör snart..nada energi kvar typ.


Prince

Tjaaa sötisar! Idag är en mycket bra dag! Ni som läser regelbundet vet ju att det är den här dagen jag längtat efter typ hela sommaren. Idag ska jag flyga ner till Göteborg med min man(tänke skriva pojke,men nej). Kommer bli så bra! Så nu ska jag väl fixa något att äta, min mage säger att jag är hungrig. Sen ska jag packa det sista och glida till bussen. Hoppas ni har en underbar dag! Och hoppas ni är på lika strålande humör som jag är! PUSS! ❤


Idag är ingen vanlig dag..

FÖR IDAG ÄR DET DOUGLAS FÖDELSEDAAG! grattiiiiis igeeen! Idag fyller min prins 19 år, synd att jag inte kan befinna mig där uppe i norr. Men imorgon ses vi äntligen! Idag ska jag möta upp Allis i stan. Vi ska göra lite ärenden. Kommer bli grynt. Sen ska jag väl hem och packa och sånt där.


En sak bara

Jag vill inget hellre än att flyga ut från boet och testa mina egna vingar. Kan du förstå det? Att så fort jag har råd så vill jag flytta. Jag vill skaffa mig ett eget liv. Börja ett nytt kapitel. Så lockande. Sluta tryck ner mig. Både du och jag vet att jag är bättre än vad du påstår.


Burned

Blev bara stek i solen hemma på altanen idag. Det räckte gott och väl att vara i solen 3 timmar för mig. För nu är mitt ansikte och bröstet bränt, härliga tider! Fick ett samtal från en fin vän som är hemma från Italien nu och vi har styrt planer på tisdag, asfett. Värsta bästa fixarn är vad hon är. En riktig räddare i nöden! Imorgon ska vi åka hem till Stockholm, som jag längtat! Men det blir bara till att packa upp, tvätta och sen packa om. För på onsdag bär det av till Göteborg, fan vad jag längtar!!


Jag saknar dig

Har precis vaknat upp efter en väldigt kort sömn. Kunde verkligen inte sova inatt. Mycket tankar som snurra. Men jag lyckades tillslut. Idag så måste jag försöka lösa ett problem, det kan bli svårt..men jag är missnöjd. Så det ska gå. Idag ska vi nog ligga uppe vid poolen vid hotellet, det är sol. Men jag hoppas lite att den försvinner så vi kan åka gokart.


Wonderchild

Har precis kommit hem igen från en tur till Borlänge för presentjakt. Efter en lunch på Tacobar och en promenad igenom HELA köpcentrumet så åkte vi hem med varsin kasse, jag och Robban. Nu ska jag tydligen flytta ner en våning, vi fick precis lite gäster.


Sommartider

Just nu sitter jag i solen och njuter lite. Har fortfarande sjukligt ont i huvudet. Men jag ska strax in och brassa käk till familjen. Har regnat nästan hela dagen, men nu tittade solen fram och jag passade på att gå ut och sola mina bleka ben. Men det ser inte så ljust ut bortåt..snart kommer det oväder..


We are young

Tuffaste jag Gjort på otroligt länge. Önskar att det kunde vara över nu. Jobbigaste tiden kvar.


Regn

Vaknade upp till en dag med ännu mer regn. Det är ju verkligen så kul! Man blir så fruktansvärt glad och taggad! Så idag ska jag väl göra som alla andra dagar, läsa och titta på film. Är så extremt uttråkad här nu. VART ÄR SOMMAREN? VART FAN ÄR SOLEN NÅGONSTANS?! Jag blir fan galen...


Stockholm i mitt hjärta

Äter,läser,sover,röker det är typ vad jag gör om dagarna. Lite tvspelande också iofs. Har kopplat av till max. Men just nu vill jag bara hem, till Stockholm. Sitta ute i underbart sommarväder med mina favoriter. Men bra väder har ju inte den här sommaren kunnat erbjuda hittills. Så förhoppningsvis kommer det när vi alla är samlade i världens bästa stad.


17 Juli

Jag klarar inte det här längre. Jag orkar inte


Perfect for me

Att höra din röst och se ditt ansikte kan få hela min dag att vända
 
 

Ligger uppe på rummet nu och har precis avslutat ett skype samtal med min fina pojkvän. Han har varit borta i en månad nu typ. Nu lyssnar jag på musik och funderar på om jag ska ta en promenad, få bort den allra sista negativa energin. Drömma bort lite till den 25e. 
Finns typ inget jag vill hellre än att att det ska bli den 25e. Då är han hemma igen, på heltid liksom!
 

Lord, Im 500 miles away from home

Det var svårare att ta sig upp ur sängen idag. Jag låg och vred mig i sängen i säkert 2 timmar innan jag kände doften av stekta bacon och ägg, jag kände hur magen kurrade, så jag gick upp. Vid frukostbordet bestämdes det att vi skulle åka sommarrodel idag. Så nu sitter vi i bilen påväg till Rättvik. Det är rätt fint uppe på toppen där vid sommarrodeln. Det är väldigt fint i Rättvik överhuvudtaget. Var där förra sommaren på Classic Car Week.


Hurting

Jag känner hur varenda muskel i kroppen värker. Jag skakar. Jag kommer på mig själv att jag stirrar, stirrar ut mot ingenting. Jag bryter ihop. Sådär så att ögonen blir röda och svullna. Stänger in mig dagarna ut, kommer ut när det är mat. Jag vet att jag måste äta. Tänder en cigarett och känner hur smärtan försvinner för en liten stund. Stänger in mig igen och undrar vad i helvete det som får mig att bli såhär.


It's so hard


It's a cold and messed up world

Jag förstår inte hur man som 19 åring som precis tagit studenten ska kunna klara sig. Det finns hur många lediga jobb som helst, men man måste ha utbildning eller erfarenhet. Jag har varken rätt utbildning eller erfarenhet. Och några pengar kan man inte få heller om man inte jobbat tillräcklig länge. Det är ju inte riktigt rätt att leva på sina föräldrar heller, känner jag. Och arbetsförmedlingen är ju inte till någon hjälp heller. Nu känns allt rätt tungt och omöjligt. Jag har en sak som jag ser fram emot den här sommaren, och jag har inte ens råd att göra det. Jag har en flygbiljett, men inga pengar. Och om jag avbokar får jag inte mina 700 spänn tillbaka, så just nu är det pengar i sjön. Det känns fel att känna så. Men det är lite så det är.


The voice within

I hemlighet drömmer jag om att en gång få stå i en slutsåld arena och sjunga. Blir så sugen när jag ser klipp på mina favoriter som har fått chansen att åka världen runt för att göra det dom älskar mest, sjunga och dela sina känslor.


Raindrops

Nyss hemkommen från en tur till Gesunda där fiska stod på schemat. Med 5 regnbågar senare åkte vi hemåt, och nu kom jordens regnskur. Stackars bror min sitter ute och rensar fisken,haha. Är hur trött som helst, orken är inte riktigt tillbaka ännu. Så jag tänkte lägga mig och titta på en film och hoppas på att orken kommer tillbaka.


Stairway to heaven

Har legat i sängen exakt hela dagen. Har endast gått upp för att äta och röka osv. Jag är helt slut, förstår inte ens varför. Jag är på bristningsgränsen hela tiden och minsta lilla kan få mig att bryta ihop. Vilket hände idag, det startade med en diskution om en tandborste, sen spårade det. Antingen blir jag arg eller så börjar jag gråta. Sitter nu i soffan och spelar lite mobilspel och tänkte snart gå och lägga mig framför en riktigt smörig film. Hoppas ni haft en bra dag! Även fast det har regnat i typ hela sverige idag.


Tired of waiting

Godmorgon! Har precis vaknat uppe i Siljansnäs och det är fortfarande knäpptyst i hela huset. Jag var den första som gick och la mig igår. Alla andra kom i säng vid 3, hörde när dom försökte smyga. Robban fyllde år igår så det var väl lite "fest", jättegod mat, drinkar, badtunna och massor med skratt! Vet ni vad som hände igår? Jag tappade telefonen i toaletten.. Men jag lyckades nog skaka ur det mesta och nu fungerar den som vanligt igen. Ljudet och vibrationen fungerar! Whoop


Think of me

Borde gå och sova, ska upp tidigt imorgon. Men, det är ju så fruktansvärt spännande i VD. Börjar bli mörkt nu, så det blir faktiskt lite läskigt när man är ensam.


I kept writing

Skrev värsta långa texten, men jag raderade den i samma sekund som jag blev klar. Vissa saker behöver man inte dela med sig utav, även fast det skulle vara skönt att put it out there liksom. Jag måste skaffa en dagbok känner jag. 

I'll see you soon then

Önskar att jag hade något kul att skriva i den här bloggen. Men mina dagar är rätt händelselösa nu. Jag liksom orkar ingenting typ.
 

Igår var jag iallafall ute i Björkvik med Hanna och hennes familj. Det var mysigt, men väldigt blåsigt. Hanna var här sen på kvällen och vi kollade film och pratade en del. Idag har jag legat på altanen i solen sen jag släppte Hanna vid bussen. 
Nu sitter jag och kollar lite halvt på Dear John. Världens finaste film.
 

Kände nu när jag kliade mig på armen att jag har lyckats bränna mig..värt. Ska stänga av den här filmen nu och byta till lite hårdare grejer, man behöver inte plåga sig själv liksom. 
Allis skulle kanske glidit ut hit, men nu blir jag ensam ikväll. Men imorgon drar jag till världens bästa ställe till världens bästa familj. Stannar tills den.. jag vet inte 20 någonting Juli. 
Shit, Juli är ju snart slut typ, sommaren är ju typ slut.. 
 
 

Du kanske ska byta upp dig lite?

Hej sötisar!
 
Nu har jag packat ihop allt och ska röra mig hem till mamma. Ska bo ensam till på Onsdag då jag åker till Siljansnäs. Men först ska vi hälsa på farmor!
Igår hade vi middagsgäster, och jag som sov när dom kom blev väckt rätt snabbt av 3 smågrabbar. Men nu ska vi dra.
Hörs seen!
 

Flaws and all

Igårkväll var det utgång som stod på schemat. Åt middag hemma hos fina Hanna med Erica och sen mötte vi upp Allis och vandrade mot Sommar!. Det var trevligt, blev hemgång tidigt med en ekande plånbok. Var och sa hejdå till pojken min idag som drog iväg igen efter 2 nätter hemma i Stockholm. Och det är inte riktigt förens nu som jag faktiskt insett att han var hemma. Så det kan bli.
Nej, nu ska jag ta cykeln och hämta lite kläder som jag lämnade hos Hanna, sen ska jag dö framför någon film.
 
Sjukt sliten tjej..

J*vlar vad sinnessjukt duktig hon är!

 
Nu har jag trollat mig bort bland Beyoncé's liveklipp på youtube.
Jag kan sitta och titta på dom i timmar.
Hon har sån talang och är så sinnessjukt proffsig.
Jag ser upp till henne något så fruktansvärt mycket.
Och det här klippet, det är fasiken det bästa jag sätt på länge, utan att överdriva.
 
 
 

Dangerously in Love

 

A drop in the ocean

Kom hem för ett tag sen. Skulle egentligen stressad och vart påväg till stan, men det blev ändrade planer. Har istället tagit det lugnt och ska strax göra mig iordning, ska iväg till Hanna. Sen är tanken att jag ska ut ikväll, men vi får se. Är inte så taggad på det faktiskt.
 
Saknar soulisarna!
 

Onsdag

Godmorgon! 
 
Vaknade alldeles nyss och ska väl ta mig upp ur sängen för att käka frukost, Mamma ropade för en stund sen. Idag är mitt största mission att ta mig till pappa igen. Sen har jag planerat att bara ligga i solen, och försöka få färg. Jag är lika vit som snön...
En bild från Utö förra sommaren.

If you're hurt, I'll take your pain

Gick upp imorse och åkte till mamma, har städat hela dagen. Vart hos mormor en stund och pratat massvis med mamma om sommaren. Ska fundera lite om hur/var/när jag åker till Siljansnäs, om jag ens åker. Vore lite tråkigt om jag inte åkte och det vore tråkigt om jag åkte, för då missar jag dig. Menmen, som mamsen sa, Jag kan inte planera en hel sommar efter 1 person, hur jobbigt det än må vara.
 
Men nu ska jag fortsätta spela lite.. Hoppas ni mår bra! Ni har ökat i antal också senaste veckorna, så tjenamors alla nya! haha.
 
 

Oh, vilken härlig da'!

Här sitter jag med 12 myggbett och lite småbrända kinder, nyss hemkommen efter en dag ute på Vässarö. Fick umgås lite med min fina. Åh vad jag saknar honom! 
Även om den här dagen mest bestått utav att sitta i en bil, så var den så bra verkligen! Även fast jag gick förbi flickor med mördarblickar(haha). Hade gärna stannat kvar några timmar till. 
 

RSS 2.0