Rainy Day

Måste erkänna att jag saknar vintern lite!
.
Godmorgon! Idag regnar det ute, skittrist! Men jag har lite saker att fixa som kräver att man är inomhus, tur det! Hela kroppen värker idag efter gårdagens aktiviteter. Men jag ska sätta igång nu så jag hinner klart innan Olle kommer hit!

Exhausted

Är helt slut i kroppen efter en hel dag med arbete. Så nu ska jag slänga ihop lite käk till familjen och sedan ska jag lägga mig med en bra bok och bara vara. Blivit lite besviken idag, men sånt som händer liksom. Ny dag och nya tag imorgon!

I have sunshine on my face

 

Hej alla fina!.

Det blev en liten runda iaf, cirka 3,5 Km. Det är inte så illa pinkat, för att vara jag. Haha. Nu ska jag iallafall hjälpa min bonusfar på tomten. Sen har jag tänkt fixa lite i min stuga. :)

Ha en toppen dag!

 


Går inte att ladda upp bilder.

Tycker att blogg.se krånglar otroligt ofta. Det har hänt väldigt ofta på sistone att man inte kan ladda upp bilder. MenMen.
Hade ändå inget kul att berätta. Tänkte ta en springtur nu. Har tänkt på det hela veckan, men har bara inte orkat ta tag i det. Haha. Men nu så!
.
Nu Börjar mitt nya liv!

I'm singing in the rain


You are my heaven


I hur många år har Smallville gått på Tv?

Hela igår satt jag och försökte få ihop ett CV. Det gick rätt bra faktiskt. Har bara lite kvar sedan är det färdigt för att skicka iväg!
.Nu har jag precis ätit frukost. Tänkte dra ut på en springtur, Men jag vet inte om jag orkar det. HAHA. Senare idag ska jag iallafall träffa pojkvännen. Innan det ska jag hinna med lite andra saker!
Så länge får ni en gammal bild på mig. från i vintras. Puss

Someone like you


Momma Knows Best


L O V E


Dangerously in Love

Oj vad länge sen det var jag skrev något här, haha. Man vi alla är ju upptagna med annat under sommaren!
.
Sitter iallafall hemma hos min pojkvän och lyssnar på musik och kollar olika videos på youtube. Han har jobbat hela dagen så vi har inte umgåtts. Eller, lite den stunden jag bestämde mig för att tälja! haha! Så nu har jag blåser i handflatan! skönt.
Väntar på maten nu, och tänkte kolla med pojkvännen om vi ska dra iväg på bio eller nått. Har ärligt talat otroligt långtråkigt!

When the darkness comes, im still here alone.


RSS 2.0