Hey you

Det är alltid mysigt att prata i telefon med någon som står en nära. Har legat och pratat med en vän i över 1 timme och diskuterat livets stora frågor. Och jag har konstaterat att vi inte är dom där tjejerna som hoppade runt på neptunis skolgård. Utan nu är vi vuxna och har påbörjat våra egna liv, vilket känns så himla bra. Nu står vi på egna ben (nästan iallafall) och har jobb och vill antingen flytta hemifrån eller resa under en längre period.
Och det känns så skönt att jag kan få dela saker som händer i mitt liv med henne.


28 Augusti

Nu är jag påväg hem. Det var ett tag sen jag var påväg hem ensam. Men det ska bli skönt att spendera några timmar med familjen.
Igårkväll var jag med de 2 mest fantastiska människorna på jorden. Vi var på grönan och tittade på Lars Winnerbäck. Det var rätt kasst, så vi drog. Körde även bil för första gången igår. Och jag kände att jag verkligen måste börja övningsköra.

Och nu de kommande dagarna håller jag på att tagga till. Ska nämligen på Coldplay på torsdag!! Hajjar ni? Jag ska få se Coldplay. Helt sinnessjukt. Har velat göra det så länge jag kan minnas.


Stockholm

Vaknade tidigt imorse med en sådan grov huvudvärk och tänkte att det var nog för att jag sovit varken bra eller mycket. Men senare kände jag att halsen värker och jag har ont i kroppen. Ååh, jag vill verkligen inte bli sjuk.. Jag börjar ju jobbet på lördag!
Spenderade kvällen igår tillsammans med bästavän. Käkade ostbågar och tittade på tv.
Nu sitter vi på ett fik i stan och filosoferar om allt möjligt.


I turn the music up, I got my records on

Hej vänner!
Är på tunnelbanan påväg till värmdö igen. Har varit en spännande helg med utbildning, börjar jobba på lördag. Ska bli riktigt kul.
Men jag har också fått tänka en del i helgen. Hur mycket är du villig att offra för den du älskar? När är det dags att säga ifrån? Vad är okej och vad är inte okej?
Jag har en människa i mitt liv som betyder väldigt mycket för mig.(har flera, men inte på samma sätt) och jag skulle kunna göra allt för att den här människan ska må bra. Jag vet inte vad jag vill komma fram till. Men det är viktigt att båda parterna ger lika mycket.


Always and forever

Har haft ett par jättemysiga timmar tillsammans med Sandra i stan. Det är nästan lite som att tiden stått still när vi ses. Alltid lika trevligt!
Hann med att träffa Rebeca också, också trevligt.
Nu sitter jag på bussen för att möta mamma för ett litet ärende sen blir det hem och göra nytta.


You can't be just friends with someone you once were in love with, I've tried.

Har varit ett par mysiga dagar. Ätit på resturang med pappa och min bror, sen har jag varit på bio, ätit ute med pojken osv. Idag får vi se vad som händer. Dagen började bra sen så bara stupade det liksom, sånt som händer. Ska börja med att äta och sen städa lite. För jag gör ju inget annat här hemma än att städa efter alla..
Ta mig hemifrån nu.


Bäst


Blir blind när alla lampor lyser


RSS 2.0