Think

Är hemma och kollar på hockey och vilar lite innan jag börjar jobba klockan 8. Jag är så himla trött så vill egentligen bara gå och lägga mig tidigt.
Förhoppningsvis har jag någon att krypa ner brevid. Sånt behövs när man inte mår tipptopp.

Igårkväll hade vi myskväll jag och min kärlek tänd brasa, film, god mat och massa godis. Himla mysigt.


Outfits

Har länge längtat efter att få köpa nya kläder. Men det har vart väldigt svårt med tanke på arbetslösheten.

Men jag har iallafall suttit och kollat på olika outfits. Jag vet precis vad jag ska köpa. Så när lönen kommer skall det införskaffas nytt innehåll till garderoben!

Bild1, minus dom glittriga dojjerna och den töntiga väskan så är outfiten topp!

Bild 2, tänk er med ett par svarta lite lätt genomskinliga strumpbyxor, tipptopp!


Homecoming

Godmorgon!

Är påväg till jobbet, skittidigt. Jättetrött. Jaja, slutar vid 5 och då ska jag väl hem.
Måste bara säga att det finns inget bättre än bra musik på morgonen!


Haha kolla den här bilden, skitsöt!


I've been kissed by a rose

Tjingeling!

Sitter på tuben påväg hem. Och det första jag ska göra när jag kommer fram är att hoppa in i duschen! Känner mig SÅ äcklig. Varför är det alltid så att när man känner så, så verkar ALLA ha bra dagar. Snygga och fräscha liksom, inte ok.

Har iallafall haft min första dag på jobbet idag. Det gick väldigt bra! Sen mötte jag Hanna och vi åt middag och pratade massor.


A place called home


Sep. 21, 2012


Our Life

Har sökt jobb ända sen jag kom hem vid halv 6. Så nu kan jag äntligen börja med att försöka lista ut vad jag ska ha på mig imorgon. Ska bort på fest hos bästis, galatema. Men jag är nog rätt säker på vad jag ska ha på mig.
 
Ååh, har suttit och suktat efter att få färga håret. Saknar mitt mörka hår, som jag alltid har när vintern kommer. Men i nian någon gång så färgade jag det med nått inslag av rött, och det var så jäkla snyggt! Vill verkligen ha det igen!!
 
Det påminnde iallafall väldigt mycket om Mollys hår.
 

Before I die

http://weheartit.com/

Stars

Har haft en väldigt mysig helg. I fredags var det först jobb sen blev det middag hemma hos bästis med vin och massa skratt, sen bar det iväg in till stan där det blev öl. Och igår var det bara en bakisdag tillsammans med min kärlek. Ååh finfina människor!
Vi sitter på bussen nu jag och min man. Vi ska, eller han ska leta efter nått att ha på sig på lördag då vi ska bort.
Hoppas ni haft en bra helg!


Halo

Godmorgon!
Vaknade för typ en timma sen och har legat i sängen tills nu. Hade mer än gärna legat här hela dagen, men om ca 2 timmar ska jag ta bussen för att åka på en arbetsintervju. Men sen blir det hem och dö i sängen i några timmar innan jag ska sticka igen. 
Nu måste jag göra mig iordning!
Ha en bra dag! 
Så himla mysig bild

We are the kids with the hungry hearts

Nu är det dags att sova! Fick inte mycket sömn inatt, så är stört trött. Har myst hemma hos en fin vän ikväll. Middag och soffmys.
Godnatt finisar


Up in flames

Ligger och lyssnar lite på Coldplay. Har varit en seg kväll. Försökte titta lite på körslaget, men nej det var inte intressant. Har ändå inte varit trött. Men jaja. Ny dag och nya tag imorgon, woho.


Förändring

Nu är det dags att ta tag i det här. Kan inte fortsätta i den onda cirkeln liksom. Det första jag ska göra är att ta tag i hälsan till 100%. Har ju slutat röka nu, så nu ska jag fasiken sätta fart med träningen! Känner att självförtroendet behöver en boost, så det här är mitt mål:


Heartbeats

Sitter på tunnelbanan påväg hem till min käre far, ska äta middag där.
Har spenderat några timmar med min man i stan, übermysigt!
Ska möta upp honom sen när han slutat jobbet.
Kanske ska försöka få in en träff med bästis ikväll också, när jag ändå är på rätt sida av stan.
Ååh, såg en så fin lägenhet i Vällingby på nätet härom dagen. Den skulle verkligen passa utmärkt!


Clocks

I try so hard, but nothing seems to go my way.


If Today Was Our Last Day

Hej alla mina små kycklingar!
 
Sitter på exakt samma ställe som igår när jag skrev. Har kollat runt efter massa lägenheter och så har jag kollat på inspirations bilder för inredning. Jag är så sugen alltså, vill bara ha ett eget hem.

När jag stängt butiken här så ska jag röra mig hem till Värmdö, hemsk resa. Har inga andra planer. Det här är vad mitt liv går ut på just nu. Söker jobb som en idiot och tittar på bilder och drömmer mig bort till ett eget hem eller utomlands. Pratar i telefon i flera timmar med en vän och umgås med min kärlek.
 

A man from Argentina

weheartit.com/
 

Belief make things real


Thought of you

Det är rätt knäppt att man från att prata varje dag, ses varannan dag. Från att vara som systrar, till att vara som främlingar. Jag saknar min vän.
Men jag tror att jag förlorat en vän som var en av de viktigaste personerna i mitt liv. Det suger rätt hårt kan jag erkänna. Men livet blir inte alltid som man tänkt sig. Det är bara att köra vidare.

As long as you love me

Godmorgon!
 
Har precis ätit klart min frukost och sagt hejdå till min kärlek. Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och söker jobb för fullt. Kikar lite på bostadsförmedlingens hemsida också, Men det känns rätt kört alltså. Det är såna sjuka kötider. Kommer få bo hemma tills jag dör.
Men prio 1 just nu är att få ett jobb, så att jag kan ha råd att betala en hyra till att börja med. Åh, jag är så sugen på att flytta hemifrån!
 
 
Ikväll ska jag hem till min fina pappa! Har inte träffat honom på hela sommaren nästan, det känns som det iallafall. Så det ska bli hur mysigt som helst. Kanske ska träffa en vän också.
Juste! på tal om ingenting.. Jag har varit rökfri i 3 dagar, inne på min 4e! Nu är det dags liksom. Efter 5 års rökning, det känns riktigt bra!
 
Men nu ska jag fortsätta med mitt jobbsökande.
Ha en bra dag allesammans!
 
 

Hittade värsta söta bilden

Idag har jag gjort lite nytta iallafall. Har börjat tröttna på att inte göra ett skit om dagarna. Igår tog jag en löprunda och idag har jag suttit och sökt jobb. Imorgon blir det upp och göra samma sak.

Sitter nu och drömmer mig bort till sambovärlden i en Ikea tidning. Åh så fina saker det finns alltså! Mitt hem kommer bli finast!

Every teardrop is a waterfall

I Torsdags var jag och såg Coldplay. Har velat se dom så länge jag kan minnas. Och det var det bästa jag sett i hela mitt liv, jag kan dö lycklig nu.


Young

När jag var liten ville jag bli äldre. Men inte trodde jag att det skulle vara såhär.
Det är kul, men fan. Jag saknar att ligga med huvudet i mammas knä och titta på tv. Nu är det bara prat om vad jag ska bli när jag blir stor. Vad jag ska göra nu framöver.


RSS 2.0