No one


Send me an angel

Här sitter jag med nyfärgat hår och stirrar på dataskärmen. Har inget bättre för mig.. eller jo. Egentligen borde jag sitta och plugga, men jag tar det imorgon i skolan istället.
Har färgat håret ännu mörkare. Kind of how I feel. Dark. Jag känner att jag hellre är för mig själv just nu. Det är mycket som äter upp mig innefrån nu. Just so Ya'll know..
Aja, ska väl gå och slagga nu..
Behöver påminna mig själv om de bra dagarna. Ungefär här var det som bäst.

Still loving you

Godmorgon!
Idag är en bättre dag än igår. känns det som. Ska snart bege mig till skolan. Börjar dagen med Kör. Vi övar in låtar till julavslutningen.
Igår var vi ju och badade med våra scouter. Kan ju säga att det var så mycket roligare när man var yngre. Nu var det bara kallt och uschligt. Men vi fick en del planering gjort iallafall.
ÅÅh, jag behöver verkligen säsong 8 av one tree hill. Tror jag kommer dö snart om jag inte får se på oth.
Men här kan jag inte sitta mer. Måste komma på hur jag ska lösa mitt fågelbo på huvudet. Förstod inte riktigt hur jag sovit när jag kollade mig i spegeln förut.
Det här var en bra dag..

Every Rose Has its thorn

Idag är inte en bra dag. Har typ nästan gått upp, ska göra iordning lite frukost osv. Sen ska jag möta upp mamma. Har utvecklingssamtal och vill hemskt gärna att hon är där liksom. Resten av dagen är det plugga gärnet som gäller.
Sen ikväll så ska jag åka och bada med mina små scouter.
Och sen sover jag hos pappa.

I can't stop these lonley tears from falling


När ingen annan ser ligger jag i fosterställning på golvet och skriker.
Jag har tappat min väg. Jag har förlorat en bit utav mig själv.
Och den jag allra helst vill vända mig till eller rymma bort med, finns inte längre kvar i mitt liv.
Är det såhär att vara ung? isåfall vill jag växa upp nu.
Vet inte vart annars jag ska dela med mig utav det här än här.
U say I look fine, but if walls could talk they'll tell u all about how much i break apart.
Ständigt försöker man tränga bort hur man egentligen mår och ställer upp för vänner. Det funkar,
Ända tills man blir ensam.
Vart är din famn när man behöver den?
Vart är dina fina ord när man behöver dom?
Vart är du när jag behöver dig?
Du sa att du skulle finnas där..

Tonight i wanna cry

Godmorgon ni där ute.
Har gått upp precis och väntar på att kaffet ska bli klart. Sedan ska jag packa och göra mig iordning för att åka till Dalarna med Mamma. Först ska vi förbi skolan, jag måste låna en bok så att jag kan plugga lite i helgen.
Har även fyllt min Ipod med massa bra musik. Och har en hel säsong av One Tree Hill, så mig går det ingen nöd på!
.
Känner dock att det kommer ta ett tag innan vi åker...Syrran satte på Step up 3.. älskar den filmen, så det kan ta ett tag. hehe.
Ikväll har en nära vän till mig spelning med sitt band. Och eftersom att jag inte kan vara där så vill jag bara säga lycka till victor , ni vet att ni är grymma! Ni har kommit så långt nu!
Här var det lycka.

Falling slowly


The Darkside of the moon

Hemma nu igen. Sånglektionen gick asbra, så jag känner att det kommer bli ett bra framträdande sen. Ska sjunga den här låten vid ett mycket speciellt tillfälle. Kommer nog gråta mig igenom den, men det är ett senare problem haha.
Ska börja titta på One tree hill nu med min syster som är hemma och sjuk. Känns bra att jag lyckats dra ner hela familjen att bli torsk på OTH.
Kommer åka med min mamma upp till landet imorgon också. SKÖNT! komma bort några dagar och bara vara. Försöka att inte tänka på allting.
Pink Floyd , Whitesnake och även Mötley Crüe kommer att göra mig sällskap iallafall.

Listen to the song here in my heart

Godmorgon!
Har alldeles strax gjort mig klar för att gå till bussen för att åka till skolan och ha sånglektion, för att sedan åka hem igen. Värt, huh?  Nejmen , det är ganska viktigt faktiskt. Sjunger en otroligt krävande låt för tillfället, så jag behöver varenda minut jag får.
Idag är också sista skoldagen för denna veckan. Ska bli så otroligt skönt med en lite längre helg.  Antingen åker jag med min mor upp till landet, eller så stannar jag hemma. Beslutsångest gånger 10000000.
Det skulle vara så skönt att bara vara med min älskade mamma i helgen.
Men nu måste jag fixa det sista, det tar ju mig 20 minuter att gå till bussen.

This is the hardest thing I have experienced in a long time

Wish you were here


Want you to make me feel like im the only girl in the world

Hej!
Har precis ätit lite och sitter nu och försöker plugga lite! Men kan ju erkänna att det är verkligen inte min starka sida..
Ska snart börja göra mig iordning, först får vi middagsgäster hem hit och sedan bär det av mot Allis syster Klara för 20 års fest! Whoop! Måste jaga blommor också.. Känns som att jag måste ha med mig någonting till Klara.
Nejmen, nu måste jag fortsätta med plugget!
Bjuder på en bild från i vintras...

I ett annat liv


Alle och Allan

Fuck yeah bitches!

Sitter och softar på tvåan, ska snart glida ner för att ha körlektion. Vi håller på med jullåtar till skolavslutningen. Köpte en latte... vaniljlatte. Fick dock ont i magen. No more Vaniljlatte for me.....
Men nu måste jag röra på mitt feta arsle och gå ner till lektionen!
Smell you later!
Maxen får stå för bilden i detta inlägg.

I'm sexy and i know it

Sitter och trycker i mig lite fukost nu och måste snart rusa iväg till bussen! Börjar bli riktigt kallt ute nu på morgonen.. usch. Men vid den här tiden förra året var det väl snö? eller minnns jag fel?
.
Jaja, måste göra mig klar nu...

It was like I didn't exist.


Alone

Jag är trött på all skit. Jag är trött på att man måste be om ursäkt när man inte behöver det. Jag är trött på att bli trampad på. Jag är också trött på att du alltid kommer tillbaks i mina tankar, så fort jag känner att jag klarar mig, så dyker du upp i mina tankar igen.
Jag börjar seriöst undra om det faktiskt är mig det är fel på.
Borde nog sluta skriva nu..
It feels like i always make people leave. Så många har lämnat min sida.

Harry Potter och den flammande bägaren. #4

Vi lyckades beta av 3 filmer igårkväll/natt.. Vi fortsätter vårt marathon nu. JÄVLAR vad bra dom är alltså. sjukt.
.
Nu börjar det. Smell ya'll later!

En natt av rädsla

Ibland undrar jag lite varför jag ens driver en blogg.. Det är ju ändå bara jag som läser. Men det är kul, titta tillbaks på tidigare år.
.
Har nästan preciiis käkat frulle. Snart ska jag hämta feffe vid bussen så börjar vårt marathon! Har aldrig sett Harry Potter filmerna, förutom den första för sjukligt längesen, så det ska bli kuul!
Men nu ska jag springa och leta efter kläder att sätta på mig. Ikväll blir det tre rätters till middag, Jag och Allis har smidit våra planer! hihi.

You can't stop it!

Hej!
Nyss hemkommen från en hektisk dag! Vi har varit överallt känns det som..fast egentligen har vi inte det. Vi har vart i Gubbängen mest. Hämtat alla Harry Potter filmer, eftersom vi ska ha FETASTE maratonet! wohoo, feest!
Victor har nyss burit in min gitarr och mitt piano in till stora huset och sitter nu och spelar så fint! jäkla musikaliska underbarn som han är...
Jag och Allis har hand om huset här eftersom min familj är på landet. Mys.
Önskar att jag också kunde spela så bra piano som Victor och Allis. Gitarr med för den delen, kan 4 ackord.
Det känns som om det aldrig var vi. Som att VI aldrig existerade.

You Apear just like a dream to me

Hej!
Sitter och tittar på gamla framträdanden som jag och min klass har gjort under dessa 3 år. Kan erkänna att det gör ont i hjärtat, det är ju snart över...
Håller på och gör mig iordning också, ska åka in till stan och möta Allis som rullar in med tåget vid 14.40. Vi ska försöka träffa Oliver som flyttar till Småland imorgon. Vi fick reda på det igår.. så aa. Det är lite småjobbigt. Han kommer vara borta i 1 år ungefär.
.
Neej nu börjar tiden rinna iväg här känner jag , har inte riktigt tid för att missa bussen heller. Så vi hörs!
Försök att inte lägga märke till mig på denna bild.. otroligt ful alltså. Men Feffe är söööt! :D

RSS 2.0