Rörd.

Låten jag sjöng igår.

Såhär efter konserterna igår känner man sig lite smått tom. Jag känner kärlek till personerna i Soulklassen. Musikerna och sångerskorna. Vi har blivit som en familj. Även fast vi tjaffsat en del. Och vad vore en familj utan lite bråk ibland? Jag blir rörd när jag ser bilderna på oss från igår, och känner att jag skulle kunna gå gymnasiet hela mitt liv. Jag vill inte att vi ska splittras!
Februarishow


Väntan..


Heeeelg

Äntligen helg!
Ska inte göra så mycket hade jag tänkt. Måste vila mig så att jag inte blir sjuk eller nått. Morfar kommer upp till sthlm från gotland imorgon. och så kommer pojkvännen hit imorgon. Vet inte hur det blir med bloggen , hehe. Den får nog lida lite.
.
Idag blir det att äta gott med familjen och titta på bra tv och mumsa chips! mmmmm.
En gammal blid från när jag nyss gjort sidecuten..

Bloggtorka...

Jaaaaa... som ni märker så har jag inget vettigt att dela med mig av.. total bloggtorka. Kanske beror på vädret, man blir så seg och irriterad. Vad händer? det var ju nyss vår!! sen kom det 3 decimeter snö till och 15 extra minusgrader... Precis vad jag önskat!!
.
Om exakt en vecka så har vi konsert!!!! FAAAAN vad jag längtar! det kommer bli så grymt! Vi har grova låtar, måste nästan dela med mig av låtarna!
I wish- Stevie Wonder
Virtual Insanity- Jamiruquai (stavning??)
New York- Paloma Faith
Alone- Heart
Hey soul Sister- Train
Aukustisk medley
I'm good, I'm gone-Lykke li
Cape Cod Kwassa Kwassa- Vampire Weekend
Don't Chain my heart- ToTo
Welcome To the jungle- Guns N' Roses
Hot Stuff- Donna Summer
This love- Maroon 5
TROR att det var alla, hahah.. Wiiihoooo. Ni har jag visserligen avslöjat alla låtar. Men jag är så taggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Söndagsmys.

Sitter med pojkvännen i telefon och bestämmer vilken film vi ska se på bio. Står mellan Trassel och The next three days. Hmmm... Jag vill se trasel och han vill se den andra, haha.  Den han vill se är ca 2 timmar lång. och min är tydligen tråkig för att den är animerad? haha. Disney is the shit liksom... jaja.
Han är påväg hit nu så ska vi diskutera lite till. Måste packa innan mamma kommer och hämtar tobbe. Ska slänga med lite kläder och datorn , så jag slipper bära på onödigt skit imorgon i skolan.

Fint väder

Älskar vädret just nu! Mycket snö, klarblå himmel och sol. Har vart i Kista Galleria idag med Familjen. Men jag köpte ingenting, sjukt ! haha. Vi åt Sushi och min yngste bror klippte sig. Nu sitter jag här och leker med min kamera, har knappt fotat nått med den sen jag köpte den. Sjunger också. Inte så ovanligt. Så det är vad jag gör medans jag väntar på min pojkvän. Vi ska åka och titta på hans båt när han kommer, trevlans.

Bik Bok

Åååååh, var inne på BikBok idag.. jag fick rysningar av alla deras APsnygga kläder dom har fått in. ojojojojojoj.

Dag 9 – Bild på min bästa vän.

Älskar er!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Jag biter på naglarna, äckligt va? Jag har försökt sluta med det så sjukt länge nu. Men jag kommer på mig själv hela tiden när jag sitter och tittar på tv eller vid datorn eller precis innan jag ska upp på scen och sjunga, nervositet. Har testat med den där nägellacksliknande saken , men jag vänjer mig bara vid smaken , så det funkar inte heller :P så JÄVLA äckligt....

RSS 2.0