Yesterday

Att inte veta vad alla dessa känslor och tankar betyder är svårt. Att inte veta vad som kommer ske efter ens handlingar. Att bara stå på ett ställe och inte veta hur det kommer se ut.
Det var så längesen, men det känns som om det var igår.


Every Rose Has its thorn

Håller på att städa för fullt här hemma. Plockar kläder från golv osv. Eftersom jag har 3 små musketörer som kommer hit senare! Ska bli väldigt trevligt. Kommer ta ett tag dock, eftersom att alla bor långt åt h-vete. Men det kan vi stå ut med.
Känner mig väldigt glad, trots allting som hänt. Har fint folk runt omkring mig som hjälper mig. Det är här nog något av det värsta som jag kommer ha gått igenom. Men jag kommer klara det. Ser ändå rätt positivt på det hela. Men en bit av mig kommer du ändå alltid att äga.

One Step at a time

Godmorgon!
Vet ni hur kul det var att vakna och hoppa in duschen. Urlycklig för att man börjar vid 13 tiden. Lycklig var jag ända till jag insåg att det inte fanns något varmvatten.. Fast vattnet var inte iskallt heller. Men ändå!  Glömde varna min bror för detta också hör jag nu. Hoppas han lider lika mycket som jag gjorde! mohaha!
Jag kokar iallafall nudlar till mig själv just nu. Sedan ska jag klä på mig och gå på bussen. Jag känner att jag är ett halv steg på väg nu! kommer visserligen hamna två steg tillbaka om ett tag. Men tar varje dag som den kommer.

.

Allting kändes så rätt. Jag vill inte ha någon annan än dig. Du var .. eller rättare sagt, är min bästevän. Du känner mig bäst. och nu är det slut. ingenting mer. tomt. Och nu? Jag är helt lost. du tog en bit av mig med dig.

Det är dags att säga adjö

Nu har jag uppfattat vad som verkligen har hänt. Det kom emot mig igår kväll som en atombomb. Jag vet ärligt inte vad jag ska ta mig till. Jag har inte behövt tänka på det de senaste två åren, för jag har haft dig. Bara jag pratat med dig eller tittat på dig så har allting löst sig självt. Du har varit min hjälte.
Jag får vara glad för den tid jag fick med dig. Hade önskat att det varade lite längre.. Men man kan inte få allt man önskar sig här i världen.
.
.
Att gå igenom det här och försöka vara stark, kommer nog vara det tuffaste jag någonsin har gjort. Men jag försöker vara glad och se allting positivt, vilket inte är så enkelt alla gånger. Jag blir jämnt och ständigt påminnd. Folk som frågar och folk som inte vet som frågar hur det är mellan oss 2. Det lättaste nu vore att gå i ide och vakna upp igen om några månader. Jag vill stoppa huvudet i sanden.
Jag ber om ursäkt att jag inte varit så bra. Jag är ingen bra flickvän, Men du fick mig att vilja bli bra. Du fick mig att bli en bättre människa. Eller iallafall, på god väg.

Heart


I'm better without you.

"Att känna sig liten är rätt vanligt nuförtiden känns det som. Då menar jag inte liten som i ung, utan man känner sig som en liten pyssling bland dagens folk. Så mycket har förändrats och det är inte många som tänker efter innan dom pratar. Det har ju blivit som en liten grej att säga exakt vad man tycker och tänker om andra människor. Och ibland utan att tänka om. Känns som om det mesta går ut på att vara Störst,Bäst&Vackrast."

Folk slutar aldrig att förvåna mig längre. Det är helt otroligt vad lite man tydligen visste om folk. Det gör som ondast när det handlar om de allra närmsta. Eller, dom som man trodde var ens närmsta. Fick höra att jag inte bör lita på folk i min närhet. Det sjukaste jag någonsin hört egentligen. Fick spottat rakt i ansiktet om hur många som leker så äkta men som går bakom ryggen ändå. Och det gör så ont. (Borde väl egentligen inte sitta och skriva det här just här. Men jag orkar ärligt inte bry mig längre. Sårad.) Jag undrar faktiskt vad du är för en människa egentligen. Helt plötsligt tror du att du är Gud. Du Talar om för mig vem jag ska kapa banden med, som om du bestämde över mig. Jag orkar inte bli trampad på av dig mer. Jag har länge suttit och höjt dig till skyarna och försökt intala människor som säger åt mig att det borde vara nog att du är en sån fin människa. Det som du brukar säga är Ultra synd är att du sitter och ljuger mig rätt upp i ansiktet. Du, som känt mig utan och innan, vet ju precis hur du ska göra för att sänka mig. Helt otroligt att du använder det till din fördel. Du har sänkt mig. Det är gått upp för mig vilken människa du är. Pass.
RSS 2.0