29 Maj

Grattis på 21års dagen prinsen!

U smile , I smile

Håller på att städa som en gnu. Håller på att jobba ihop till en ny telefon till mig själv, vilket jag behöver väldigt mycket...
Har tagit en paus nu och ska göra lite lunch. Sen ska jag fortsätta och senare bär det av till några vänner till familjen för middag och så! :)
.
Hade SJUKASTE drömmen inatt... Drömde att jag gifte mig med Justin Bieber och Olle var min brudtärna. Och efter bröllopet var justins ex efter mig och ville döda mig.. hahah sjukt! Hans fans var inte heller så glada. hahaha.

What if...

Jaa..tänk om.. Tur att vi är 2 om det här.

Tjaaaa! :D  D

Det var ett tag sen. Men nu kan jag iallafall meddela att jag är klar med ALLA mina rester! såååå skönt. HAr ett sista prov imorgon bara i musikteori...
Men sen är det 2 ovärda dagar kvar innan skolan slutar. *SUCK*

You better lose yourself in the music, the moment you own it. Never let it go.


20 Maj

Har lite lätt panik... kommer inte kunna sova. Fan jävla gubb jävel alltså. Palla förstöra för alla..
.
.
.
Saknar min pojke..
.
.
Godnatt.

Amor


You Smile , I smile

Sitter och pluggar... tror ni att det går bra?

Tänk först, prata sen

Så typiskt mig att jag.. orkar inte.
Nu ska jag fortsätta med det som sabbar mitt liv just nu.. Plugg.

Don't Lose Who You are, in the blur of the stars


åååååå

(jätte gammal bild)
Ååååå , jag tror jag har en småflicks förälskelse! Jag har en crush på Justin Bieber! han är för sööt! Tänk vilken lycklig kille han är som har fått sin dröm i uppfyllelse! SÅlde ut Madsion Square Garden på 22 minuter!

Amor Vincit Omnia

Tjenare!
Det börjar ta sig nu, blev precis klar med 2 uppgifter. Nu är det bara 1 stor inlämning och sen ska jag springa och orientera lite i skogen för ett G i Idrott. Sen är jag i hamn.
Men nu tänkte jag ta en liten paus och se Bieber filmen! ^^ hihi.

Fina

Nu kommer Olle döda mig när han ser detta...

Denna bild är från valborg. Bilden skulle kunnat vara otroligt fin om inte Olle skulle sett ut som han gör på denna bild. Ni kommer nog aldrig kunna se det jag ser hos honom utseéndemässigt. Lite synd att han inte fastnar på bild.
Men jag är iallafall söt på den här bilden! ^^

Jordens Undergång?

Har ni hört att jorden ska gå under nu på lördag? Ja, tydligen är det en gubbe från USA som har läst igenom hela bibeln och bevisat att Mayaindianerna har fel. 21 Maj 2011 är den dag då jorden går under.
Se själva!
http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag

Insidious

Stannar hemma idag för att försöka få klart mina rester. Det är så stressigt nu. Som det altid är på den här tiden av året. En "pluggkväll" gick bort igår då Prinsen var här. Men det var trevligt. Mycket prat och mys. Sen tittade vi på den nya skräckisen Insidious. OMG. Skulle inte ha sett den. Pojkvän fick inte släppa taget om mig på hela natten. Om han gjorde det så vaknade jag. Hahah.
.
Men nu ska jag iallafall börja med att äta frukost. Hör senare :)

Äntligen klar

Sååååå! äntligen klar med den där nedrans uppgiften. Har mailat den till alla lärare osv. 9 A4 blev den på, nästan 10. Rätt nöjd faktiskt. Nu är det bara all resterna kvar att göra innan nästa onsdag. Har en minst lika stor rest att göra. uuuuuääääk. *SPYR* JAja, Sen är det lite sångrester och musikteori rester... Sen är jag KLAAAR för 3an!

The End


Mörkhårig VS ljushårig

Jag vill bli ljushårig. Men jag passar ju så bra i mörkt hår. Men jag funderar på att bara sätta i ett par ljusa slingor till sommaren. Då blir det snyggt solblekt sen. Men jag vet inte.. kanske ska köra på mörkt igen?

Tangled

Vaknade tidigt idag, var uppe och åt frukost med familjen som skulle iväg på en friidrotts tävling. Så nu har jag suttit och tittat igenom bilder ett tag. Men nu tänkte jag sätta igång med plugget igen, Suck. Önskar jag kunde klona mig själv. En inlämning imorgon och den 25 maj (?) är det sista inlämningsdag för alla rester... Kommer aldrig hinna!!

Gårdagen i bilder

Var hos en granne igår och grillade och tittade på eurovision song contest.

Love


Nobody's Perfect

Godmorgon!
Önskar att jag kunde skriva att jag skulle göra något asroligt idag! men tyvärr, idag går dagen åt till plugg.. har en mega uppgift som ska vara inne på måndag. Men det är bara 1 månad kvar nu tills sommarlovet!

Godnatt Stockholm


Stop Talk so much Bullshit..


De finaste jag har


RSS 2.0