80-talet , vart tog du vägen?

Hejsan.
Nu är jag hemma igen. Filmen vi såg var bra , men den var obehaglig och udda. Men jag rekomenderar den! 
Och jag vet inte vad jag ska skriva, bara att jag hoppas att ni haft e bra söndag! :)
Nu ska det bråkas om vilken tv kanal vi ska titta på jag och pojkvän, inte överens!!!
PUSSEN<3

Sextiotalet.

Sitter och lyssnar på 60-tals musik. Otroligt skönt och svängit!
Måste hoppa in i duschen nu innan pojkvän kommer så ska vi åka till Kista och titta på Shutter Island. Den verkar fett läskig. Haha, hatar såna filmer. Men ändå dras jag till dom!
R-E-S-P-E-C-T. Kvinnan är the queen! Aretha Franklin.
Leonardo DiCaprio är med, ögongodis!
Nu är det duschen nästa! vi hörs senare, 
PUSSEN!<3

Godmorgon!

Nu är jag äntligen vaken. Väldigt skönt att få sova länge faktiskt, även om man har en skrikande lillebror utanför rummet. haha.
Kvällen igår var lyckad till en början. Men sen runt 10 blev allt för mycket. Alla blev kaxiga och jävligt efterblivna. 
Jag ringde pojkvän,för jag blev lämnad ensam med alla killarna. Så kom han och nisse och hämtade och körde hem mig. Jättesnällt! 
Men nu ska jag gå ner och käka lite.

Utgång.

Skyyyyynda!  Nu har vi gjort oss iordning och sandra vill bara sticka ut genom dörren nu. Först nu ska vi möta upp johannes. 
Det var allt ifrån oss, HADEGÖTTHÄÄÄÄÄJ!

lördagkväll

Hallå!

Sitter just nu hemma hos min sovande pojkvän och lyssnar på musik. Ska nog väcka honom alldeles strax så ska jag åka hem. Ska käka middag sen ska jag möta upp sandra så kanske vi skulle till någon i typ backlura. trevlans. MEN. nu ska jag väcka min prins som snarkar!

Hörs ikväll!

"do you know where we is?!" hahahahhahaha...

 Jag just nu!
Nu måste jag springa till bussen!!!!   

3 månader. 27/11-09.

Godmorgon bloggen!
Lite dålig update, men det är sånt man får ta! haha.
Ligger i sängen och lyssnar sönder John Mayer. Det är musik på topp. 
Gårdagen var ytterst trevlig. Väntade först på tilda som spelade in i skolan. Sen stack vi o natha o mötte upp Hugo, joel och Love. Sen stack vi till donken ! yeah! spatserade runt lite i stan, dansade och sjöng till n gatumusikant som spelade gitarr så SJUKT JÄVLA BRA! Sen åkte jag sandra o natha hem till mig och sa hej till min papi. Sen bar det av till andra ställen. Hade iallafall sjukt trevligt! hahha. Vi såg dessie också. Sjukt söt tjej i verkligheten kan jag ju säga. Men hon var sjukt lång! xD
Men , jag ska väl gå ner och käka lite frukost och sedan göra mig i ordning för att åka till den lilla ön utan bro i Hässelby. haha.  Bussen går 12.44, är framme typ hel, möter du mig där? bra tack! ;) 
Bjuder på denna OTROLIGT snygga bild på mig och frugan! <3

Show me heaven again, will you?

orkar inte skriva något egentligen. Men vill bara säga att jag lever. Allt är bajs. 
Bilder från dagen kommer här;
August & Jag.
Jag älskar er.    Nathalie & Hanna.

I dont care whats happening next..

You are the reason for how I feel. I will stay right were you are.

heej...


..har spenderat hela kvällen ute i stugan. Har typ sjungt hela kvällen för att ha något annat att tänka på. Måste egentligen packa. Ska ju till papi imorgon och vara där hela lovet. Sen åker jag och pojkvän till dalarna på fredagen på lovet. Trevligt. Så jag måste packa kläder för 1 vecka. vilket betyder MYCKET kläder. haha.
Imorgon har soul 2orna konsert. Kommer bli intressant. Ser framemot det faktiskt. 
Jag saknar min fru...jätte mycket. Vi har inte setts på...över 1 vecka. och det är lång tid! Vi kommer dock träffas imorgon. Då det är p-scout möte. då vi ska åka pulka med barnen i johannelundstippen. hahaha...wiohoo.
Vi började repa på låtarna som vi ska spela in i studion om 2 veckor idag. Jag ,natha. hanna och nathalie ska sjunga Aint no other man. (och såklart, fick jag den första wail grejen. Och waila är inte min grej!). Men det blir bra.
Tilda,Lisa,Amy och Bebe(?) sjunger Indie Rock'n'roll. Det kommer bli awesome.
Men nu ska jag gå och börja packa lite. Vi kanske hörs lite senare.
 
 Just smile and be happy. Think positive. Hold your head up high.
Dont let them see your tears.

Skola.

nu sitter jag i plugget och har arbetspass(?). haha. Ska skriva min engelska uppgift på datan också, så är jag klar med det! yeeeeey!! hihi.
Det är varmt i den här lokalen, grovt varmt. även fast maja öppnade ett fönster. japp.
Kalev dricker cola.
Hanna pratar med andreas ifrån karlstad. Världen är otroligt LITEN har vi upptäckt. Och han mobbar mig.
Vilhelm bråkar med datan.
Maja gick härifrån.
Jag sitter i ett hörn här och bloggar. Jag är blöt om benen. För victor hade ner mig i snön ,den jäveln. FAST han fick igen. MOUAHAHA.*evil*
Jag vet, jag är udda. men ni gillar´t!! :D:D

Hold your head up highg- Nomy.

You said you're just one in the crowd
But your laughter is way too loud
You filled the darkest room with light

Your life has complicated you
But you know just what to do
The light you give is not in you

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high

Can you tell me that I'm wrong?
Don't keep your broken heart too long
Deep inside you growing strong

Look beyond your life today
Can you see yourself this way
When the wintercold is gone

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up highSKYPE!

Heejhallå.
Nu mår jag lite bättre igen. Kände mig lite gladare när det ringde på datan. skyyyyype. yeah. Min dag. Vg+ i ensembeln för  mitt framträdande av Bed of roses. Är rätt nöjd, men hade hoppats på ett högre. Såklart. Rock 2an hade konsert idag. Skrek Rösten av mig, är ännu hesare nu än innan. de flesta där var GROVT bra! Blev dock slagen på läppen när klassen startade en liten moshpit. helt galet! så nu har jag fläskläpp. haha.
Men nu ska jag fortsätta prataaa med pontelipontus!    
och hurru, dissare. 4 timmar för ett svar på ett mess. yeah t'ks.

Mina närmsta.

Hanna Ågermo.
Nathalie & Hanna.
William.
Olle.
Min allra bästavän. Sandra Ekstrand. <3.

tonårsliv.

Nu använder jag bloggen till att skriva av mig. jag behöver det. Jag skiter i att folk kan läsa! 
Jag har kommit till en svacka igen. varför är alltid jag den som har all otur? jag fyller 17 om 2 månader men mina föräldrar behandlar mig som jag vore 11. Jag vet, jag betedde mig skit för 1 år sen. Men , det var förfan ETT år sedan nu. Ser ni hur jag blivit? Jag har hittat mig själv igen. Ni gör mig arg. Man får bestämma vart man vill bo när man är 12 år. Jag är 17 nu. Jag vill kunna känna mig trygg där jag bor. Jag gör inte det här. Ska man behöva känna sig osäker när man står och väntar på bussen för att det står en speciell person? nej, det är inte rätt. Jag man behöva känna att man MÅSTE låsa dörren på nätterna för annars kanske det kommer en snubbe in mitt i natten? nej, det är inte heller rätt. Jag bryter ihop snart. När ska ni lyssna på mig. Jag kommer dumpa männsikor som betyder allt för mig, för att jag inte vill att dom ska behöva stå ut med mig när jag är såhär. Det finns ingen som förstår. Dom kan inte säga att dom fattar, för det gör dom inte. Ingen förstår. och ingen kommer någonsin att förstå. Jag vill åka bort. Jag önskar att jag bara kunde vända andra kinden åt mina problem. Men jag kan inte det längre. Varför håller ni mig i ett koppel? det är inte så att jag ska rymma hemifrån, det är inte så att jag ska sticka hemifrån och supa skallen av mig eller knarka. Jag är inte som moster. Nej. Jag vill att mina vänner ska orka stå ut med mig. Mina känslor är för starka och jag kan inte hålla dom inne längre. Men jag vill helst inte prata med någon om det. För jag vill inte att dom ska tröttna på mig. Jag vill att dom ska se den goa glada hyper speedade sanna. Som finns. Hon finns längst in. Men jag tänker för mycket så hon göms. Jag försöker förvandla mina ledsna tankar till något bra. Men jag lyckas inte. Jag vill inte att folk ska se att jag är ledsen. Dom får inte det. För såna människor är inte roliga. Deppiga personer. När jag pratar med någon om min knarkare till moster så säger dom att dom förstår. Men säg FÖRFAN INTE att ni fattar! Ni gör inte det! INGEN FATTAR. Jag SKÄMS. ÖVER ALLT. Över hur mitt liv har blivit. Jag är glad att jag kom in på gymnasiet. För då har jag något annat att tänka på på dagarna. Men så fort jag kommer hem , då sjunker jag ihop. Och jag pallar verkligen inte en nedrans psykolog, dom fattar heller inget! Jag känner ilska. Och ilskan är för stark så jag blir ledsen. Så fort du märker att jag är lite nedstämd så slutar du svara på mina sms. tack. Jag vet inte vad jag ska säga. men jag förstår att det är jobbigt för dig. Du ska inte behöva få vara med om det här. Du är för bra för det. Men jag vill ha dig kvar! Jag glömmer allt när jag är med dig. 
Jag vet ingen är perfekt. Men jag är inte ens i närheten av bra. Hur blev allting såhär. Hur kunde jag förlora så många jag älskade på samma gång? alla bara försvann. Och nu blir man hotad. Är det okej. Att på bussen påväg till skolan så blir man hotad? jag tänker inte ringa någon jävla polis. jag ska inte göra något åt saken. Tycker dom att jag förtjänar detta, så låt det hända.  Jag är rädd för att hoppa på bussen till och från skolan. Jag är rädd för att det ska sitta folk där och skratta åt mig. Och se deras käftar forma "-där är hon". Jag är rädd för folket här. Jag vill bara bort. Jag vill ha min papi! jag vill börja om från början. Leva om mitt liv , och börja om. Rätta till saker. Jag vill flytta till en plats där jag känner mig säker. Där jag inte är rädd.  När jag säger till er att jag vill flytta hem till skälby. Så säger ni, Du har valt detta själv. Det hjälper inte med att du hotar. vadå hotar? Jag känner exakt som jag känner. Ser ni det som ett hot? vad är det med er? Jag önskar ibland att jag inte vaknar upp på morgonarna.  Nu blir det för mycket för mig. TACK OCH HEJ.

muuuusik


De lyckliga kompisarna-HockeyfrillaBakom mina solglasögon.


Mr.President- Coco Jumbo.

Haddaway-What is love.


Martin Svensson-(Du är så) yeahyeah wowow

HAHAHAHAH.


vi fryser ihjäl,det är så kallt.


Kallt!!!!!!

Nu sitter jag i skolan.Har suttit här i typ 1 timme redan och jag börjar Om 1 timme. Sl kan suga min KUK! För det är sån jävla kaos! helt otroligt. Typ halva sverige kommer stnna hemma. Nu sa Miller att vi har musikteori prov också. NAEEEEJ! fuckfuckfuck. Hahahahaha. varför är jag inte förvånad. suck.
Jag drar härifårn tidigare idag. bläää. För det första ska jag inte sjunga ,för jag vill inte få knutar på stämbanden.För jag vill inte hålla käften i ett halvår. Så jag drar vid..hmmm. halv 3.

25 jävla minus ute....såhär känner jag mig!

Skype.

Nu sitter jag och pratar med Pontus och Jonas på Skype. TrevligtTrevligt. Dom sitter och disskuterar om muskler typ. hahaah..
Borde verkligen gå och sova. Måste upp tidigt imorgon. uschusch...
Längtar tills imorn. Nu ska jag sova. BYE!

impossible- Shout out louds.

hallå.
allt jag nyss skrev försvann -.- irriterande.
Sitter och lyssnar på musik och väntar på att denna dag ska ta slut så att det blir måndag. Ska nog slänga på en film och kolla. För det finns absolut INGENTING att göra. orkar inte gå och duscha, så träffa mig helst inte idag ;) hahah.
Ingen svarar på mina mess heller, aptråkigt. Så nu blir det film. kanske skriver lite senare, om inte ; Prinsen,inlägget heter "Another teenage love.." nej det är något annat. läs det.
Detta sitter jag och lyssnar på just nu, underbart!;

Tidsfördriv.

Hur bor du: I en stuga på tomten.
Brukar du komma i tid: njaae.
Hur lång är du: 168.
Kan du laga mat: jaa, det kan jag väl.
Vad jobbar du med/pluggar du: Går Estetisk linje med inriktning sång på Fryshuset.
Vad har du på dig just nu: En morgonrock. Har inte orkat klä på mig idag.
Har du någon fobi: Att gå över isar...
Hade du en bra kväll igår: Helt okej.
Vilket är ditt senaste inköp: Oj, Minns inte..
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma x)
Har du sovit i din egen säng inatt: Jajamen!
Vad hade du sönder senast: öuhm..
Vem snackade du med senast: Mamma.
Varm favoritdricka: hmm...
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten.
Alkoholhaltig favoritdricka: Öl eller cider, I guess.
När gjorde du senast något riktigt dumt: I oktober.
Saknar du någon just nu: JAA!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Smaska. eller typ..Tjata.
Någon jag stör mig på: Stör mig nog på de allra flesta ibland x)
Intressen: Sång, Dans, Vänner
senaste person du kramade: Hanna.
Senaste person du ringde: Robban
Senaste person som ringde dig: mamma
Vad drack du senast: Juice.
Vill du ha barn: Jaa klart. när jag blir äldre.
Längtar du till din nästa födelsedag: vet inte. den är rätt onödig. Vi kan spola fram ett år.
Har rakat dina ben någon gång: ja?
Är du sugen på något nu: jappjapp. CHOKLAD.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 2.
Använder du hudkräm: ja.
Attraheras du av män med skägg: beror på x)
Micro-pop eller poppa själv: Micro-pop.
Brukar du baka: nej.
Röstade du i det senaste valet: Jag är 16 , så nej.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Japp! :D
Vilken låt lyssnade du senast på: Alien ant farm - Smooth Criminal.
Har någon annan sovit i din säng inatt: inte inatt.
Vad tycker du är äckligt: Att plocka undan andras disk. USCH. 
Har du pengar på mobilen: japp

Varför måste man ha rubrik?

KLAAAAR! jaaaa!
Nu är jag klar med plugget! yeeah. okeej, nästan. ska bra översätta hela texten till engelska nu, men det är ju lätt som en plätt! wohoooo. Jag är mycket duktig. myckeeeeet brhaaaah! haha.
Jag hatar att bo här ute. För man kan inte ta sig härifrån när det har snöat. Och man kan inte ta sig hit heller. För att han där uppe har glömt denna ö. Varken bussar eller plogbil kommer. Känner mig som en bonde. Jag har blivit en bonde. Det ända som saknas är ett par hängselbyxor och ett gäng kor. hahah...
Det blir ingen dans idag hanna...tråkigt nog..men man kommer inte härifrån. Och sen måste jag ju plugga.. MEN, jag måste träffa dig igen innan du åker till Tenneriffa! ett måste! 
Ska ta tag i stugan nu tänkte jag. Sen blir det duschen. Och kanske några bilder på min stuga kommer upp här? hmm.... hahah ;)
Någon som såg melodifestivalen igår? Darin var klart bäst. Och det där tjejbandet som jag inte minns namnet på. någonting med Barbara. GRYMT!.
Båda ser efterblivna ut, men det är så det ska vara!!! ;D

Smooth Criminal.

Musik har alltid varit mitt liv.

Sweet Dreams.

Halloj.
Lite dålig uppdatering i helgen. Dels för att jag sov typ hela dagen igår och för att jag inte orkat. Men Jag lever iallafall ;) haha. Vaknade upp imorse att solen lös rakt i ansiktet på mig, det var ett tag sen man såg solen. Så underbart med mycket snö och sol.  Fast just nu önskar jag att snön kunde försvinna och att det blev sommar med en gång! 
Sitter just nu och lyssnar på bandit på högsta volym och ska plugga lite. Tänker inte ligga efter nå mer. Jag ligger jätte mycket efter -.-. Skola är inte min grej alltså. Menmen. Jag ska skriva lite fakta om USA. Vi håller på med engelskspråkiga länder.
Ska senare fixa lite till här ute i stugan. Det är städat och klart. men det är inte så mysigt här ute. det ska jag fixa.
Jag vill att det ska bli måndag. Då är det skola igen , får träffa alla übersköna människor. Och så får jag träffa pojkvän som jag inte träffat på 60år känns det som , haha^^
Jag saknar Sandra!!
Men nu ska jag sätta igång med plugget ! 
Hörs sen! <3

yeeah.


Utkast: Feb. 19, 2010

Heeej allihopa, nu är jag äntligen hemma. Efter alla förseningar och allt. Överlämning av kuvert och så. Så nu sitter jag med Hanna här hemma och dricker te och har det alldeles jätte mysigt.  Har gått och blivit ännu mer förkyld, så det blir inte en röjig kväll ikväll. Det blir väl antagligen Film och massa filtar och kuddar i soffan. 
Jag saknar min Fru!! och min prins!  Men , jag har min prinsessa här iaf!! ^^

GodmorgonGodmorgon.

Allt jag nyss skrev försvann! -.-

Jag har försovit mig! fan också..Men bussen går om en timme , så det är lugnt. Men det är sånt väder som bussarna inte brukar gå i idag. Blev lite orolig när jag gick utanför dörren idag. Ska käka Frukost och fixa mig nu.
Vaknade upp med den här låten i huvudet. Underbart...Sommar..Segel..Vind.

.

  Tänker på dig när jag hör den här låten. Du skickade den till mig.

You better lose yourself in the music, the moment you own it. Never let it go.

"Man kan inte alltid vara glad och le. Man kan inte alltid veta varför man är ledsen. Men bara det alltid finns någon vid ens sida. Så går allt bra. Men fråga aldrig vad som hänt. Om jag vill berätta, Då berättar jag."


Sitter och lyssnar på massa gammal musik just nu. Mycket minnen och saknad. Jag vill inte ens prata om min dag. Skulle vilja sudda ut den, helst. Imorgon är en ny dag och då ska jag träffa hanna. Min Hanna. Hon ska sova här. Mycket trevligt. Har ingenting vettigt att skriva om längre. Blir mest korta inlägg om ...ja ingenting alls. hahah. Mest det jag känner för.
 

"Another teenage love"..nej det någonting annat..

"Jag upptäckte en grej. Jag har inte en endaste bild på dig och mig tillsammans. Jag måste bli bättre på att fota."

Jag skiter i vad folk tycker om detta inlägg. Min blogg, Mina ord. Jag bestämmer.


Det är egentligen sjukt att en enda människa , av 6 miljarder människor , 8 biljoner själar på det här jordklotet, kan få en att må så sjukt bra. Få en att känna att sålänge man har den personen så har man ALLT! Allt man behöver. Jag har haft 2 pojkvänner i mitt liv innan dig. Men ingen har fått mina känslor att kännas så..starkt. Som basen på en rockkonsert. Jag tror inte riktigt att du förstår hur starkt jag känner för dig. Och det blir bara starkare för varje dag som går. Jag får fjärilar i magen så fort du dyker upp i mina tankar och när jag ser dig. Jag känner mig som ett litet barn på julafton varje gång jag träffar dig. Jag lever i en värld gjord utav rosa moln. Åldersskillnad, vad är det? Du är som jag, jag är som du, och jag Älskar dig.  Jag skriver ner mina tankar och hur jag känner. Jag vågar inte säga föralltid
.

Titta vad man hittar....

Lycklig.

Vill bara säga tack till alla min underbara vänner! Utan er skulle jag inte vara någonting. Jag Har aldrig varit såhär lycklig i hela mitt liv. Ni är bäst. Jag älskar er. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Är så jävla glad att jag har er. 
    
    
  Underbara människor, Soul klassen.

Hemma igen.

Nu är jag äntligen hemma. Konserten gick..... S U P E R bra! är riktigt nöjd med mitt framträdande. Tack till alla!
Lite synd att du inte kom...men sånt är livet. :)
Har haft en bra dag idag faktiskt. Orkar inte skriva så mycket mer om det, men den var bra!
Någon som har bilder från ikväll ? skicka te mig isåfall! :D

Godmorgon.

Nu har jag precis kommit in i stora huset. Precis vaknat. Idag är det konsert,är nervös. Blä för scenskräck. och tusen tummar upp för min låt som jag ska sjunga. Har sagt det förut och jag säger det igen x) Jag ska sjunga Bed of roses med Bon Jovi. Och eftersom jag har varit sjuk så får vi se hur det går. Mår iochförsig ganska bra idag :)
Prinsen var här hela kvällen igår. Jätte mysigt. Han är bäst! tihiihi.
Soul ettan. Konsert i Fryshuset klockan 18.00. Gratis att kolla. kom o kolla, tihihi!

Städat

Hallååååå!
Nu har jag precis städat heeeela min stuga, stolt! 
Prinsen har kommit nu och sitter och tittar på disney program med mina syrror. Så söta. :)
Ska gå och va lite social nu.   Byyye!

Så jävla bäst!

Ligger och tittar på ellen dgeneres. hon är så jävla skön alltså! hahahhaha

Frisk?

Hallå.
Idag mår jag mycketmycket bättre , ingen feber bara lite snuvig och ont i huvudet. 
Ligger och tittar på top model och äter strepsils x) har sjukt tråkigt.
Vill träffa min prins idag...villvillvill.
Imorgon bär det av till skolan igen. Tror att jag åker så jag kommer till ensembeln bara. kommer ju vaa i skolan till typ 9 på kvällen.  men nu är reklamen sluuuut!
Hörs sen!.

stackars mig..

Det är synd om mig. Jag nästan 40graders feber och halsen gör så jävla ont. huvudet bara dunkar.  bläääää...

Ha Ha..

..Min katt är knäpp. Hon ligger och jagar sin egen svans.

Sjuk..

Jahapp...Så var man sjuk igen. Jättebra såhär 2 dagar innan konserten. SUCK. MÅSTEmåstemåste bli frisk innan onsdag...
Vaknade hemma hos pappa gjorde mig i ordning och jag mådde bra, men sen när vi skulle åka. Då blev jag kallsvettig och mådde verkligen piss.
Så jag tog tuben från solna och åkte hem till mor min som kom och hämtade mig vid värmdö marknad. Så nu har jag sovit sen klockan 11. Skönt. men jag mår fortfarande inge bra. Min morot som jag skrev om tidigare. ;)
Vi sköt upp små luftballonger med kärleksmedelanden på. Så fint!

14/2-2010

Okej, jag tar hela dagen. Vaknade på myset.gjorde frukost till barnen. åt fruskost. Sen kom pappa och hämtade mig och hanna. Kom hem duschade och packade ihop lite saker för att sedan gå till hanna och plugga. Plugga, det gjorde vi. Sedan blev det fika med hennes mamma och mormor&morfar. Trevligt. Sen gjorde vi oss i ordning. Nervösa var vi! Klockan 6 ringde det på dörren och där stod 2 söta finklädda pojkar med varsin röd ros i handen. (SÅ GULLIGA VAR DOM,tihii) Vi satte oss i bilen till okänd destination. Kändes som jag satt och hoppade i baksätet för att jag var nervös och tålamodet till att vänta 1 sekund mer var slut. Vi kom fram,till Långholmen. OH herre min gud säger jag bara. Har aldrig någonsin ätit på ett sånt ställe förut. Kände mig som en vilsen bonde. Maten var så god och så fint upplagd att man inte ville äta den. Allting var bara så gulligt. Kan man säga perfekt?..JA det kan man. Jag flyger fortfarande på Stora(!) rosa moln för min prins. tihii.
Bästa alla hjärtans dag jag varit med om!
Lagom fina kläder? ;)
i Prinsens bil påväg till Långholmen.
Detta var fanimej det godaste jag ätit !

Alla Hjärtans Dag.

Hej alla glada!

Nu sitter jag hemma hos Hanna,ska egentligen plugga. Men vi hamnade i en diskution om vad som vi ska göra ikväll. Båda är sååå hiiiimla nyfikna! x) Det känsn lite som en amerikansk High school film. Vi sitter här, vi ska göra oss iordning. Dom kommer. Vi går ner för trappan i våra LAGOM fina kläder och här lite smånervösa.haha x)

Är jättetrött efter igår. Usch o fy. Och så luktar man fortfarande myset efter en LÅNG dusch. Ganska sjukt. Eller så sitter den doften kvar i näsan.
Jag fick en MEGAJÄTTESTOR morot igår. Haha. Vi hade dock väldigt roligt med den. hahahah. Pervers humor.
Jag hade det iallafall ganska roligt. Hanna kom ju upp också. tihii.

Nu måste jag fortsätta med pluggandet, vilket går väldigt bra faktiskt. Snart måste vi nog börja göra oss i ordning.

Nyår 2009.  PosarN

Min HaniBanani!<3333

Styrd.

När ska jag få leva ett normalt liv som snart 17-åring? När ska ni släppa mst. jag blir bara irriterad. Kan ni inte se att jag har förändrats rejält? jag är inte 11 längre. Jag fyller 17 om 2 månader. Släpp Soc släpp freaking mst. Vi klarar oss själva. Idioter. SUCK!!!
Heaven.

''Once in your life you find someone, who can turn your world around. You are that someone,to me.''Godmorgon alla glada! Mår alla bra? 
Själv mår jag toppen. Förutom att jag håller på att DÖ av nyfikenhet. På söndag är det ju alla <3dag. Blivit tillsagd att ha på mig...LAGOM fina kläder? vad är lagom fina kläder för nått? heeeeerrreeeeegud vad jag är nyfiiiiikeeeen!!!!! xD
Nu ska jag alldeles strax gå och duscha packa ner lite saker äta frulle och sticka upp till myset. Alla<3dag-hajk, vi får se hur det blir. Det blir säkert mysigt. Hoppas hanna tar ur sin fot ur arslet och kommer upp! :D höhö. Sandra kommer iaf, de kommer bli great. Vi ska ju fira dagen imorgon idag. hehehhe. ayee..
Vad kan man göra å en person inte vill leva längre? hur kan man få den att vilja igen? 
Nu blir det duschen, pusssss!

"Jag garanterar att alla har kondom hemma"...

..hahah, kan inte sluta skratta åt det där. haha....
Nu är jag iaf hemma igen,skönt. Pratade med BV en stund förut,mycket trevligt. Sen var jag ju i lokalen i typ 3 och en halv timme eller nått. Deppade ihop lite på slutet när alla pratade nedvärderande om en stackars tjej som har det lika som jag hade det för något år sedan. aye..
Alla <3 dag på söndag då. Har ni någon alla<3dag dejt? Släng in en kommentar och berätta. Ni är ju ändå några läsare , så det vore roligt ! :)  Själv hatar jag den dagen. Men jag ska nog va med pojkvän. Tror inte det blir någon dans på söndag iallafall..
Men nu ska jag sova. Vi hörs imorgon,sovgott.
   David hasselhoff! ;) Bvän.
 Puss&godnatt.

HÄR ÄR VI!

    STRESS

nope.

Ingen subway. 

I have nothing If I dont have you.

''Nu vet jag vad jag vill. Jag vet hur jag vill ha det. Du är min allra bästavän och jag älskar dig. Du kan mig utan och innan. Som sagt, jag klarar mig inte utan dig. Du och jag mot världen. Tänker inte förlora dig igen.''Sådär! nu har snart hela dagen gått och jag har inte gjort ett sk*t!(som vanligt) Har legat i soffan och slöat. Nu ska jag bara käka och fixa det sista här, sedan ska jag röra mig ner till bussen och möta upp min älskling och åka till lokalen. Hoppas fjortisarna tänker innan dom öppnar käften idag. För idag vill ingen mucka med mig kan jag lova. usch, jag hatar fjortisar. Just nu sitter jag och sjunger typ. MÅSTEMÅSTEMÅSTE verkligen sätta den där tonen i låten. Jag KAN den redan. Men jag vill klara av att ta den utan att trycka mig mot en vägg! xD 
nu blir det subway med pojkvän!

Sött.


Tävling!

Godmorgon!
Idag har jag studiedag, otroligt skönt. Vaknade nyss. Sitter just nu och äter mackor med nutella(MUMS!) och lyssnar på Justin bieber. Riktigt bra! så söt. Idag tänkte jag tvätta lite och försöka plugga. Senare blir det möte nere i lokalen med baaaarnen! ;)
Kom på att jag och kalev har en liten tävling. Den går ut på att ha mest besökare på sin blogg när vi går ut ettan. haha. KUL!

Packa, prata,sticka

nu sitter jag o pratar med natha och packar. vilket inte går någe vidare XD haha. Har laddat över lite musik till syrrans ipod som jag kommer låna nu...heheh ^^
Jag orkade verkligen inte ta den tidiga bussen idag. Så jag tar den som går typ kvart över tio. Har lixom TVÅ väskor idag..så jag borde börja gå om...typ nu! jaja...  BYYYYEEE!
 
   Dagens Schmeeexiga outfit! haha...
  S  L  I  T  E  N

Everything would be alright, if I just see you.

försökte göra ett videoinlägg, men det blev knas.
nu tänker jag för mycket igen. 
Imorn ska jag hem till papi..skönt! hell yeah, rätt sida av stan.
Nu orkar jag inte med mig själv mer idag. Allt sjönk på ensembel lektionen imorse. Sång är något otroligt känslofyllt.
Godnatt, ny dag imorgon. Ny tag. <33

Yeeeah! ;)

     
                 klicka, bilderna blir större.

Fryshuset=D R A M A

skola just nu. wohoo. Har ångest , för projektet ska vara klart imorgon. och jag ligger efter. Jättemycket! baaaaajsbulle! Så det blir mycket plugg när jag kommer hem sen.


IGÅr dårah.. Skola. plugg. Sen mötte jag upp Sandra och Amar på gullmarsplan och vi hamnade på B.K på medis. Väldigt trevligt. Sen Hämtade olle upp mig på gullmars. Åkte hem, fick lite hjälp med att plugga.


paaaaalllaaaar innnnnnteeeeee skrriiiiiiivaaa meeeer! xD


"Jag minns inte min första kyss, men jag minns stolt och tydligt när jag fick rolling stones autograf"

Godmorgon alla fina människor!
Alldeles strax ska jag åka iväg och lämna tobbe på träning sen ska jag och robban åka o köpa lite skolgrejer till mig. har så himla mycket papper som bara ligger, som dessutom är viktiga. hehe.
Sedan blir det dans på fridhemsplan med hannaaaaa! :D Sen ska jag hem och sova. jag är jätte trött.
GUD VAD JAG VILL SPOLA TILLBAKS TIDEN NÅGRA TIMMAR! jag vill stå och se Thåström igen! Det var SÅ J*VLA braaa! 
Nu måste jag börja spara pengar så jag kan gå på Whitney med hanna och Natha och Den här stora rockkonserten i sommar Med Kalev och alla! Där blandannat Iron Maiden ska uppträda. Nu måste jag gå och packa ihop det sista.
 
      Kärlek.
Hörs sen! <3333

Konsert 2010-02-06

                                                         
Föreställ er en proppad lokal. Fullt med folk i alla storlekar,stilar o åldrar som väntar på att 1 person ska komma ut. 1 person vars musik sätter sig rätt i hjärtat. Lokalen släcks ner och ut kommer en spinkig man med en sådan känsla för sin musik så det är inte sant. Bandet börjar spela, han säger 1 ord och publiken är i extas. Han sjunger 1a låten och får med exakt alla. Han vänder sig om och tar en klunk av sin dryck. Sen är det igång på riktigt. Han försvinner in i musiken. Han ÄR musiken. Det är inte många som tycker om denna man. Men har man en gång lyssnat på honom, är man fast. Han musik är som en drog. Man vill bara ha mer och mer och mer. Han är egen, hans texter betyder för honom. För alla. 
 
Joakim Thåström.

Annexet. 6/2-2010.
                             
                                                                         Under Imperiet tiden.
                              
                                   Exempel på hur jag menar med att han ÄR musiken. Dålig kvalité


Slänger in en video på det utmärkta förbandet som spelade; Johnossi!


Rätt sida av stan. Gröna Linjen.

Sitter just nu hemma hos sandra, på rätt sida av stan! Gröna linjen. Här hör jag hemma. Vi sitter i sandras säng och pratar sex..(inte så ovanligt ;)) en del av samtalet handlar om porr. vad är det som är så upphetsande med att zooma in...DÄR. Där det går ut o in? oach att bli sprutad i ansiktet.usch. haha. 


Efter skolan idag så åkte jag och mötte Sandra och Amar i stan. Mycket trevligt. Träffade även en kompis till Amar som hette Axel. Mycket trevlig kille, EN BAJARE! Mycket bra snubbe! ;D hahah. Vi fick en nostalgi tripp och stod på tuben och sjöng låtar ifrån fem myror är fler än fyra elefanter. Sen åkte jag och sandra till nacka forum. Sandra köpte kroppstejp(hmm...passa dig rasmus. Hon är pervers..påriktigt) och jag hämtade ut mina glasögon. Så nu är jag som en NY människa. Ser dock ut som en tönt, men jag vänjer mig snart! hehe. Vi hittade en affär med massa godis som man brukade köpa när man var liten. Så vi kände oss tvunga till att köpa lite. GOD,jag vill vara liten igen! Fyller 17 år iår...jag börjar bli gammal. Min bror fyller 14! HERREMINGUD.


Imorgon ska jag på tekniska med Hanna ,Engla,Johan och Henrik. mycket trevligt. Sen ska jag möta upp min bror i stan så ska vi vidare till Annexet för THÅSTRÖM! CAN'T WAIT! IM SO EXCITED!! :D :D :D

Men nu ska vi bädda och gå ner och dricka. Godnatt!<3Min älskling och jag på ett av alla våra äventyr!  April 2009


Skola.

nu sitter jag i skolan igen. jippie.. Måste egentligen börja jobba nu, men jag orkar inte. ligger ganska mycket efter.aja. Just nu vill jag bara strypa en person! snälla kan jag få göra det?? Den personen är otroligt trög och fattar tydligen inte det svenska språket. -.-
Jag saknar min fru, jag behöver träffa henne. Har en del att berätta. Men hon har nydligen skaffat sig pojkvän igen och är nykär, så vi får se när det går ! ;) Vi ska iaf fira alla<3dag tsm...på lördagen..hehe^^ Idag ska vi hämta mina glasögon, woohooo! nu ska jag äntligen få se igen!


August sitter här brevid och trummar. Kalev sitter och ser deppig ut. Miller är duktig och arbetar! Och hanna är inte här idag.. :( Jag ska helt ärligt pissa på dina läkare! efterblivna är dom...

Och nää, nuu vill jag strypa någon såååå...BYEBYE! <3

Hemma! Rosa små moln.

SÅ!
nu är jag hemma igen. Trevlig skoldag. Har alltid lika roligt i skolan! Efter skolan så skulle jag dra och överraska pojken min. MEN, det blev inte lika lyckat som jag hade hoppats, haha. Men det var trevligt. Kändes som det var evigheter sen jag träffa honom sist. Men det var ju trots allt bara i söndags. Men jag hoppas hfår det supermegaroligt nere på orust i helgen! :D
Själv har man inga speciella planer i helgen förutom att jag ska på THÅSTRÖM! Övertaggad. Kommer bli så jävla bäst! förhoppningsvis kan jag få igång den bra kameran så ni får B R A bilder. Annars blir det vanliga mobilbilder. haha. Sen ska jag ju Dansa på söndag också. Mycket roligt. kanske ska sova hos min HaniBanani på lördag också. Men vi får se hur det blir med det. Imorgon ska vi hämta mina glasögon äntligen. Så från och med imorgon eftermiddag ser jag igen! ;) MEN nu ska jag sova, måste ta tjugo över 7 bussen imorn bitti..fast jag tror jag tar fem i 8 bussen istället. Haha. 

Brainstorm. ES1A

pluppidpidooooo.
penisfraktur med hollandaie sås! / benjamin fagerwall
sexy mamaaa
De flesta tycker att windows vista är sämre än windows xp.
Za drovje , Za nas
Blyertspennor är inte alltid gjorda av bly. Förutom i taiwan där dom är gjorda av genmanipulerade hundar.
tane dureredaa
Matematik är mer än bara räkning! det är även begrepp, resunemang, problemlösning och modelering- och inte minst ett utlopp för kreativitet i allmänhet.
I triangeln ABC nedan är bd en bisektris. vidare gäller att bd är lika med dc. bestäm vinklarna i triangeln abc.
Du skriver en bekriplig projektbeskrivning.
jag instämmer med skribetens åsikter. jag tycker också att åsikterna las fram bra. så att man verkligen förstod att detta var viktigt.
xenomorph!
Den första lyftkranen byggdes av andreas nilsson från värmland 1735.
schitzofrena människors favorit färg är oftast gul
Namnet wendy dök för första gången upp i peter pan.
Marylin monroe hade sex tår på ena foten.
Efter många år av forskning visade det sig att August Ekblom är Jesus enda kvarlevande släkting.
Känn ingen sorg för mig göteborg, för jag ska bo på Grand Hotel Stockholm i 2,3 månader med en liten hund som heter voffsi.
120 erfarenhetspoäng.
tvättbjörnar lever helst i fuktiga miljöer pga att skafferier idag tillverkas av plast. Därför borde vi rädda desas djur och stänga in dom i ett rum med Chili con carne.
Kaffe eller te? ja tack!
Geromy mcfly hette egentligen innan han blev känd daniella väggström. Och han jobbade som servitris på burger king mellan 1873-705.
hästar finns inte på riktigt. Bara i windows vista.


gsdgsrgg

Teddyboy Myspace. yeah.

Nu är jag tillbaks i skolan igen efter att ha vart hemma i 2 dagar.
Det tog mig 2 timmar att komma hit idag. Helt otroligt, när ska SL förstå att det snöar VARJE år? 
Skulle nog ha stannat hemma idag med egentligen. Mår illa, Mitt huvud dunkar och det känns som jag ska svimma. Jag vill vara frisk! HÖR DU DET DÄR UPPE? x) hehe.
Igår bestämde jag att jag ska skaka av mig allt dåligt och tråkigt, Börja om på nytt. Och ta tag i allting igen. Det blir bäst, För alla! Så nu jäklar. hahah.
Disskutionen här brevid är , silikonbröst & förhållanden och typ, bloggar? haha. jag älskar min klass! ;) Den är fucked up! men vi gillar't!  HANNA ÄR HÄR IDAG OCKSÅ! jaaaa :D<3333333


För att göra det bättre...

Överraska mig.

27/11-2009.

Sad music.

Ilska har gått över till tårar.
vad är det jag vill? jo, jag vill bara träffa dig innan du åker. Men gud tillåter det inte. Han vill minsann bara sabba för mig den här veckan. 
Förlåt, Jag älskar dig<3 
Även om jag kanske vill strypa dig ibland..

Angry music.

Musik som hjälper när man är arg så man skakar och gråter;
Han är min gud!

Fuck it.

Sandra eller hanna, när du ser detta, ring mig....
"Har du nån gång känt att ingenting känns rätt. Allt är bara skit varenda jävel kollar snett."


Jag orkar inte. jag har ingen ork i kroppen alls. Allt är Stress. Mycket press. Mycket saknad. Mycket ångest. Mycket frågor. Inga svar. Det här blev ingen bra dag. Imorgon måste jag till skolan, jag måste få träffa de människor som gör mig glad. He doesn't know me yet. han känner mig inte som du gör. Du kan mig utan och innan. Får inte skruva för mycket. jag saknar dig så grovt mycket. Behöver prata med någon som förstår mig.

Take me to the stars...


Tid för att tänka..

I don't mind spending everyday
out on your corner in the pouring rainGodmorgon.

har sprungit omkring och letat efter min dator som robban hade gömt. *suck*
Idag mår jag faktiskt mycket bättre. Är lite smått irriterad bara! men. vad ska man göra, Det är knasigt väder ute. visst? 
nee, nu ska jag sluta hoppa på folk. Ska äta lite sen slänga på en film. 

Snälla, tryck på stopp. Jag vill inte.

  blandade känslor.
                             

vill börja med..

Att säga att jag avskyr spelet World Of Warcraft. Jag avskyr det obeskrivligt mycket! haha.

När ska du inse att jag inte vill ha något med dig att göra? Du och jag , det kommer aldrig bli något "du och jag" mellan oss igen. Jag älskar inte dig. Du kan inte säga en massa saker till mig som sårar för att sedan komma tillbaka 2-3 månader senare och tro att allt ska bli som förr? nejnejnej. FEL. Jag väntade på dig jättelänge. Sen kom du hit. och av mig falska förhoppningar. Played with  my feelings. Sen valde jag att gå vidare. JAG HAR GÅTT VIDARE NU!    F Ö R S T Å R   D U?!? men du kanske vill att jag ska försvinna ur ditt liv helt och hållet. Om du vill det fortsätter du som du gör nu. annars lägger du ner. Älskar du mig som du säger så förstår du att jag inte vill ge dig en chans till och du förstår att jag har gått vidare och släppt taget om dig.


Vad gör ni..?

Själv ligger jag och Pratar i "telefon" och tittar halvt på top model. haha.  Tror jag stannar hemma imorn också. Mår inge vidare. men bättre än igår iallafall. jag är HUNGRIG! men jag orkar inte resa på mig. ligger otroligt skönt här. XD JAG VILL ATT DET SKA BLI LÖRDAG NU! ThåströmThåströmThåström, Can't wait!!! 

DissaRN

Men palla. hahaha. Ring mig när du ser detta. 

Crazy in love.

Heeeeej.
Idag har jag faktiskt varit duktig. Har pluggat i typ 2 timmar. Wohoo. Så nu har jag inte alls mycket kvar. Resten kan jag bara göra i skolan. Har precis tittat klart på en film, Crazy in love. Den handlade om autistiska människor. Den var rolig och romantisk. Tycker att det är väldigt intressant med såna sjukdomar. Jag tycker att den är värd att se. 
Mår helt okej idag. Tog 2 alvedon och gick o la mig. Men jag vågar fan inte ställa mig upp..Så jag kommer tillbringa hela dagen i vår nya (fula) soffa. Tittade precis ut ... det SNÖAR igen. När ska det sluta? Nu. Eller nej, Det kan bli sommar nu på en gång. Så man slipper slasken och allt sånt. Ge Mig 22+ och sol NUUUU!

..


..


Happiness is one of the best things in the world.


L O V E

It still feels like our first night together 
Feels like the first kiss 
and 
It's gettin' better baby 
No one can better this 
I'm still hold on and you're still the one 
The first time our eyes met it's the same feelin' I get 
Only feels much stronger and I wanna love you longer 
You still turn the fire on <3

Min röst..

Nu har jag kommit hem , äntligen. Mår fortfarande piss. Har typ feberfrossa, fryser som jag vet inte vad. Jag vill inte bli sjuk! vill inte vill inte vill inte! well..
Ligger i sängen och försöker fixa headern lite eftersom att min och Hannas blev väldigt lika nu när hon gjorde om sin. haha, ;). Om det blir bra är en annan sak!
Syskonen har gjort bullar som vi ska käka snart. Mumisch! Jaaa, jag vet att jag är en liten tjockis. Men! jag bryr mig inte. hahaha.
Känner väldigt stor saknad till vissa personer nu. Vissa träffade jag iof igår, men iallafall! Alla bor så långt bort. Eller så är det jag som gör det. Vill flytta hem till pappa nu. Jag vill inte bo på fucking Ingarö med alla snobbiga barn. usch. 

Låtar i skolan just nu. MYCKET LÅTAR. LÅÅÅNGT INLÄGG.

Här är de låtar jag har solo och körar på i skolan nu.  Och Resten av sångerskornas låtar. (vet inte hur man får bort själva videon. xD)

Solo låtar
Kör låtar
 Lisa's Låt
 Tilda's låt.

RESTEN AV LÅTARNA
Hanna's låt.
Natha aslan's låt.
 Rebeca's låt.
 Amy's låt.
 Natalie's låt.

B A J S

har just kommit till robbans jobb. Orkade inte åka kommunalt hem , mår verkligen piss dåligt. Fattar inte vad det är heller. Är yr och det känns som jag ska svimma. Min hosta gör det inte bättre. Det kliar sönder i halsen och om man hostar så blir det bara värre. uschfyochblääää!
Provet idag gick ändå helt ok. Satt lite innan och pluggade med Tilda o Essi. Eller aah..vi säger plugga.
Min vecka kommer enbart innehålla PLUGG. Jag vill inte.jag orkar inte. Kommer nog stanna hemma imorgon pga att jag mår såhär. Så då kan jag passa på att göra lite.
alltså..(byter ämne..) Byggarbetare? dom är lite småperversa. Jävla playboy bilder överallt härinne. En av tjejerna hade en grovt fin navelpiercing iof.. GE MIG! JAG VILL HA DEN TILLBAKA! haannnnaaaaa, ska vi pierca oss snart? ^^ höhö. Någon måste ju hålla mig i handen.. x)  Det är lite roligare att blogga nu när bloggen har blivit lite mer personlig. Nu känner jag liksom att jag verkligen vill blogga. hehe.
Ska alldeles snart hoppa in i bilen och åka till västertorp(?) för att hämta en soffa typ. Sen bär det av hemåt. Får se om det blir någon mer uppdatering.

JUSTE! fick en nu låt idag utav Lotten(sånglärare). Vi har tema RnB. Rytm And Blues. Det ska bli roligt!
Lägger in den lite senare. hehe.   Fuck att jag ska må sähär. Nu svimmar jag snart....

Cigarette Smoker Fiona.

Godmorgon!
Tänkte slänga in ett litet inlägg nu medans jag väntar på att håret ska torka. Ska iochförsig städa rummet. Menmen. Idag drar jag hem till Mamma igen :( jag vill faktiskt inte det. usch... Tragiska ingarö. Wellwell. Har först en skoldag att se framemot. Sjukt roligt.(om man bortser från provet som jag inte har pluggat till ännu, eftersom jag gick och la mig ist..) Suck...JAG KOMMER FAILA!

Tänk på att;

RÖSTEN.
 • Inte röka. Att vistas i rökiga och bullriga miljöer påverkar också rösten.
 • Inte dricka alkohol. Det torkar ut stämbanden.
 • Snusa inte. Risk för reflux.
 • Dricka mycket vatten.
 • Sova ordentligt.
 • Ha god handhygien.
 • Inte dela på vattenflaskor.
 • Luftfuktare kan vara bra.
 • Använda hostmedicin.
 • Sjung upp-och in dig innan konsert.
 • Vid behov: stretcha tunga och käkar.
 • Sjung inte vid förkylning, eller ta det försiktigt om du ändå måste.
 • Träna inte styrketräning samma dag som gig.
 • Ta det lugnt vid soundcheck, sjung inte för hårt.
En del av vad min natt kommer att bestå av....
Joakim kommer att göra mig sällskap inatt!

Obeskrivligt.

 
Speachless. Finner inga ord. Så grovt jävla bra.

RSS 2.0